Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Sumljivo?

Sumljivo?

Pozdravljenii!
Tega foruma sem se izogibala kot “hudič križa”, ker sem menila, da že samo prebiranje takšnih tem lahko sproži zaskrbljenost ob vsaki spremembici. Vendarle sem podlegla, ker sem opazila čudne znake, ki me skrbijo. Namreč že kakšnih 14 dni me boli od prsnice v levo stran dojke. Bolečina seva proti prsni bradavici. Bolečina ni stalna, se pa pojavlja vsak dan kadarkoli, večkrat dnevno in ni odvisna od naporov ali mirovanja. Diham normalno, v ustih imam gniloben okus (po moje zaradi viroze, saj včasih izkašljam rumenkast izpljunek). Menstruacije še ne pričakujem, tako da sem izključila pms. Večkrat me zaboli tudi proti levi roki in zadaj v lopatici. Dojko sem si pregledala, vendar na njej nisem našla sprememb, tudi sicer na pogled ni videti sprememb. Zaenkrat sem naročena na mamografijo in ginekološki pregled, vendar šele v maju. Upam, da takrat že ne bo vse prepozno!? Bolečina me skrbi, kajti zasledila sem, da ko se pojavi bolečina je že lahko kar pozno, še posebej ker je na to opozorila ena od tukaj stalnih forumašič, ki je prestala točno to. Kaj menite, so ti znaki že lahko alarmantni? Skrbi me in sploh ne morem normalno funkcionirat.
Stara sem 30 let, bivša kadilka, mati dveh otrok, ki sem ju dojila, raka dojk v naši družini ni.
Sem pa pozimi prebolevala precej hudo prehladno obolenje, kašljala in na koncu dobila antibiotik. Stanje se je umirilo za nekaj časa, sedaj pa ponovno kiham in pokašljujem, občasno izkašljam rumenkast izpljunek in menim, da sem ponovno pokasirala neko virozo. Je možna kakšna druga bolezen? Ali celo hujše, rak na pljučih?
Hvala za odgovore

Slikaj pljuča,pa če je treba samoplačniško. Nič ne čakaj, ta negotovost ubija.

New Report

Close