Sum na tumor na možganih
Pozdravljeni.
Vem, da ne morete iz samega opisa vedeti, kaj je z mano narobe. Pa vendar prosim za pomoč.
Že vsaj dve leti me boli glava. Bolečina v večini primerov ni zelo močna, je kot neko tiscanje, stiskanje. Boli me predvsem za očmi in zadnji del glave. Občasno na vrhu glave, takrat kot kakšni mravljinci. Samo parkrat je bila močnejša bolečina, drugače je bolj topa.
Imam občutek, kot bi imela neko meglo pred očmi. Zadnjič se mi je že drugič začelo neko bliskanje pred očmi, kot da bi mi del vidnega polja prekrile neki madeži. Nisem sploh mogla prav brati. Trajalo je nekje pol ure recimo. Ker je to bilo drugič v roku 2 mesecev sem šla kar na urgenco. Poslali so me k okulistu, kjer so mi naredili obsežen pregled. Vse je bilo ok, predlaga pa nevrologa. Tako sedaj čakam na pregled pri nevrologu.
Naj povem, da sem skoz noro utrujena, brez volje, komaj pridem čez dan. Ob najmanjšem delu se začnem močno potiti. Kar teče mi iz glave, pod prsmi… kot da ne vem kaj počnem.
Zdi se mi, da mi tudi spomin in koncentracija peša. Čeprav sem v roku pol leta naredila dva težka izpita…
Plus tega me bolijo meče in to zelo. Ultrazvok meč je bil ok. Bolijo me, tudi če nič ne hodim… če hodim malo več, me bolijo še bolj.
Boli me tudi leva roka, trganje.
Bolečina je tudi v prsnem košu… sem bila že parkrat na urgenci zaradi teh bolečin. Uz srca, ekg, obremenitveni test vse ok.
Občasno mi je slabo, bruham ne.
Občasno imam tudi rahlo povišano temperaturo.
Ne vem… malo sem gledala znake za tumor na možganih in se mi zdi, da imam ravno to, in me je noro strah.
Vidim tudi, da lahko tumor dolgo raste… ne vem…