Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Suhomontaža(knauf),kitanje,brušenje

Suhomontaža(knauf),kitanje,brušenje

pod katerim nickom pa je tvoja številka daj napiš jo pa te bom poklical OSU

ej napiše se OSEL,haha osel te je naredil hahahahaha,aja ne znaš brati,sem pozabil hahahah,6 tisočkrat je napisana moja št.sam škoda k si nepismen ja sem pozabil………..a ti pripelam mojega sina ki ima 2 leti te bo naučil? Ni problema………….

mam kolsilo pa mi ne tekne k mam z OSLOM debato

Aja KOLSILO maš hahahahahaah joj me v smeh spravljaš,se res vidi da si nepismen itd,papapa,k boš pa imel J. pa pokliči,čakam,papa!

Silvester ne da se v kaj utikam ampak če maš tak odnos nevem če te bo kdo najel za delo.

Drgač sm mislu da je to forum da daš ponudbo ne pa za kreganje.

Moj odnos je uredu do stranke ampak to niso stranke kot so d.j in podobni,kar preglejte izjave za nazaj,vedno se vame upiknejo in ne jst v njih,naj me pustijo na miru ane,imajo mojo stevilko pa me naj pokličejo in naj osebno povejo ne pa da se tukaj frajerja delajo in pišejo navprek ane,A TO JE PA UREDU ZA VAS ANE.Da me pa blati nekdo se pa tudi ne bom pustil ker nisem 2 leti star,naj me pokliče in pove če upa,sam to.

Prijava zlorab[/url]

HVALA

G.Silvester še ni nič klical.

NE PAMETUJ PAMETNJAKOVIČ PAMETEN A DURS V PISARNAH OB 8 ZVEČER DELAJO ALI KAJ HAHAH ,DAJ MALINOVEC SUČI SE DOL OD TUKAJ

Pisanje v forum je dovoljeno izven delovnega časa.

Ne klobasaj pravljic,dečko smrkavi

G.Silvestra še vedno pričakujemo, dogovorjeno je z vodstvom, da gre lahko preko vrste.

No pametnjakovic povaj kontaktno številko takoj pokličem in bolje zate da si ti pod tem imenom čene zlorablaš durs in mene in se ti ne bo dobro godilo to ti garantiram,čakam.

Najbolje da pokličeš na (03) 422-37-00 ter prosiš da te vežejo na prijavo dela na črno.

Ne klobasaj pravljic mulo.

G.Silvester,

Vizelo radi govorite in žalite, vendar razen polnih ust nimate ničesar za povedati. Če bi radi prijavili delo na črno, vas vabim, da se oglasite ter tako operete svoje ime, drugače pač smatramo,da ste vi tisti ki krade državi in posledično vsem bralcem na forumu

Se vidi in opazi da ste malo čez les in se maste za durs hahahahaha ja kdo ti pa verjame siromak no pojdi mamiki že enkrat pa ne teži tukaj pimpek.

Če prav razumem vas na bo na Durs, tako vas sedaj več ne pričakujejo.

PSIHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close