Suhomontaža(knauf),kitanje,brušenje
@Tatjana : Silvester je res dober, sem preizkusila. Ste mogoče samski?
pozdrav vsem knaufarjem in iskalcem le-teh
moje cene so tudi v letu 2012 takole – mansarde z materialom 28-35€ m2, vključuje tudi bandažiranje, po ugodni ceni 15€ m2 pa vam postavim tudi predelni zid (izdelava podbojev pa je v ceni kvadrature) – samo delo 8-12€ m2,vključuje tudi bandažo, poleg tega pa vam po želji vse skupaj izgotovim z malarijo, (kitanje, izravnava, brušenje in beljenje).
frenk 030 623 153
lp
http://www.vrgradnje.si/splošno gradbeništvo
Predvidevam, da je bilo tole vprašanje za Silvestra in ne zame:)
Pisati v drugem imenu ali ne, mogoče ja mogoče ne, sami najbolje veste in če je temu tako se lahko mirno obrnete na moderatorje tule gor in jim javite zlorabo, oni pa lahko pogledajo njihov naslov(IP), lahko še kaj več dosežete proti njim kot pa da tule brezpredmetno še mene skupaj žalite…
Sicer pa sem knaufarja že dobila.
pa lep pozdrav
Ponujam odlično polaganje keramike ter zaključna gradbena dela(Ometi, knauf).
Za ceno se pozanimajte na tel. štev. 070-743-376(Srečko)
Trenutno se nahajam na območju Južne Primorske ter možnost Lj in Mb.
Cene so ugodne..
Keramičarstvo Domnin..
Cer,sem že dal poizvedbo o tistih ki pišejo o meni in ko so pisali o grdih rečeh itd v mojim imenu ter omenjali mojo družino ter blatili mene in mojo družino,vse se bo poizvedelo samo čakam da me pokličejo in povejo kdo piše v mojim imenu in s tem bodo tudi ustrezno kaznovani 100%,hvala ter lep večer še naprej!!!!!
Pokliči me in mi to povej če imaš jajca,tudi za tebe zdaj poizvem kdo in kaj si in se kmalu čujemo,sto % pa ne mislit da si pameten pa da ti nisi BUTELJ,očitno si še večji kot pa jst,Ti si BUTELJ KI NIMA JAJC in znaš samo tukaj pametovati osebno si pa ne upaš kot nekateri ne in to ste sami LUZERJI ki sam lajate pokliči me in mi povej in ostali tudi…..da vas vidim korenjake itak pa dam zdaj in zvem kdo si itd in boš videl kaj sledi,pa ne bom ti več pisal ker z smetmi se nimam kaj pogovarjat,še muha ima več pameti kot ti,lp.D.J HAHAHAHHHHHH–..