Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Suhomontaža(knauf),kitanje,brušenje

Suhomontaža(knauf),kitanje,brušenje

Pozdravljeni!Nudim vam polaganje mavčnih plošč(knauf):
-PREDELNE STENE
-MANSARDE
-OKROGLINE,NAPUŠČI,KASKADE ter po vaši želji.
Kvadrat mansarde z bandažiranjem je SAMO 8 E.brez materijala.Imam dolgoletne ter bogate izkušnje iz tega področja.Narejeno je kakovostno in natančno.
-Nudim tudi KITANJE,BRUŠENJE,BELJENJE,PRENOVA KOPALNIC TER POLAGANJE KERAMIČNIH PLOŠCIC vse to po zelo,zelo ugodnih cenah!Narejeno natančno,vse to na moj kontakt 041 247 019,hvala ter lep pozdrav!

Knufam za 7e…pa brez zamere.

Jutro!Nam je ravno g.Silvester končal mansardo komplet in sva z možem res zelo zadovoljna.Bilo je tako kot je bilo dogovorjeno in še bolje:),res.Ter poceni in je narejeno v milimeter,vam ga priporočam,res.Lep dan še naprej bye,bye~!!!!!!

Tudi nam je g.Silvester delal, sam potem ga pa nikol nismo več videl, ceprav je bilo treba popravljat, da se je drugi mojster samo cudil.

Ampak je ze tako, malo denarja, malo muzike.

No ja, nam pa nikoli ni delal nobeden, ki dela na črno. In tudi ne bo.
Vedno jemljemo obrtnike z registrirano dejavnostjo. Z njimi podpišemo pogodbo, da lahko potem uveljavljamo morebitne reklamacije v garancijskem roku.
Če bi vzeli nekoga na črno bi prišparali 8,5% davka. Fušarja pa nebi videli nikoli več. Potem pa bi nam moral drug mojster popravljati. In bi prišlo precej dražje. Da o izgubljenih živcih niti ne govorimo.
Za prispevek @slavka 41 pa je več kot očitno, da ga je spesnil sam vsemogočni Silvester. Kot kaže, človeku enostavno ni pomoči.

Jozek pazi mal na jezik ti bolnik ce mas pogum mi to osebno povej ce upas pa bomo vidli kermu ni pomoci,SLAVC ne lazi kot nekateri tle kaj sem jst tebi delal kaj,saj se ves ne kaj je knauf,povej kaj sem delal in kdaj,ter kako zgledam s cim sem bil(avto,kombi-kateri),kdo je delal zraven itd POVEJ DA ČUJEMO LAŽNJIVEC TIPIČEN .

Prav bi bilo,da se na tem forumu oglašujejo le registrrani obrtniki in podjetniki.Črnce pa naj preganjajo ljudje,ki so zato plačani.To jim pošiljam v vednost in upam,da bodo inšpektorji delali na tem.

silvester škoda besed zate,vsi tile zgornji nicki so tvoji,razen slavc 44 pa mogoče jožek torej se kregaš sam s seboj,sicer pa je tale portal tko in tko za posrat eni kar sam sebi pišejo bruh

Ko se vi kregate, bi jaz rad delal – ponujam vse kar je zgoraj za 6E – poklicite. ce vas ne moti barva koze.

Skoda besed zate D.J k ima še muha več pameti kot ti ,ANA pa ja čudno ane saj je bilo lani za sprejetje zakona za delo na črno itd,pa ga niso ane toliko o tem ste pa tipični slovenci ja FOUŠIJA DO TAL ,toliko sete foušni da bi vse uzeli siromaki še mamo bi prodali TKO STE FOUŠNI IN OBŽRTNI .Ti GAL-TILEN še pa enkrat piši v imenu mojih otrok se pa pazi k vem kdo si to ti zdaj zadnjič povem in napišem,resno.

Pa še tole vsak mi naj dokaže in pove kje sem ktermu delal,kaj sem delal itd,…potem pa pametujte nekaj a vam je JASNO ne pa kr nekaj blefirat in se delati pametne ker niste sploh takle ko ste D,J. za posrat si ti,Potem ana-očitno še ti nisi nikoli nic na fuš delala ane ,ne govorit da nisi ane k lažeš in podobni tukaj,vsak se naj briga zase pametnjakoviči,,,,,,

Tudi pri meni je Silvester vrtiček zalival.

Itak, da ti ne more nihče dokazati “kje si ktermu delal, kaj si delal itd…..”.
To pa zato, ker ne izdajaš računov.
Prou foušarija me razganja, ja…..za posrat.
In goljufaš državo.

hahahahahahah,si mi zopet fouš hahahhadokazat hm,naj napiše kje sem delal kaj sem delal itd pa da vidimo vas LAŽNJICE FOUŠNE dajmo na plan da vas vidim že enkrat ne sam lajati,povejte točno kraj ,kdaj sem delal kaj sem delal a sem bil z nekom itd da vas čujem,če ne veste potem ne TEŽIT IN LAJAT JASNO.

silvek ne seri,glej cel dan danes že visiš na tem portalu,pa noben resen te ne šljivi,a ne vidiš da sam s sebe delaš BUDALO,ppa kot vidim mo te že pošteno naživciral boš spet mogu kako tabletko vzet,moj predlog je da se raje odklopi

Naj te ne briga kaj jst počnem očitno tudi ti visiš tukaj in nakladaš kozlarije,odpuči se ti tukaj dol zguba mamina hahah,ker jst ne bom,pa BUDALA si ti in še nekateri papa.

Pustite Silvestra pri miru, če pa rabite mojstra sem pa jaz tukaj.

silvester-adaptacija to nam je že splošno znano že dlje časa katere vzdevke uporablja silvester, ki se tako rad pogovarja sam s sabo, me zanima kdo bi za delat najel osebo z bipolarno motnjo…

BIPOLARNO MOTNJO is ti in tvija družino psihopat pa prepričaj se kdo piše v mojim imenu jasno tele.

Ne smetit moje teme, lepo vas prosim.

New Report

Close