Suhomontaža(knauf),kitanje,brušenje
Pozdravljeni!Nudim vam polaganje mavčnih plošč(knauf):
-PREDELNE STENE
-MANSARDE
-OKROGLINE,NAPUŠČI,KASKADE ter po vaši želji.
Kvadrat mansarde z bandažiranjem je SAMO 8 E.brez materijala.Imam dolgoletne ter bogate izkušnje iz tega področja.Narejeno je kakovostno in natančno.
-Nudim tudi KITANJE,BRUŠENJE,BELJENJE,PRENOVA KOPALNIC TER POLAGANJE KERAMIČNIH PLOŠCIC vse to po zelo,zelo ugodnih cenah!Narejeno natančno,vse to na moj kontakt 041 247 019,hvala ter lep pozdrav!
No ja, nam pa nikoli ni delal nobeden, ki dela na črno. In tudi ne bo.
Vedno jemljemo obrtnike z registrirano dejavnostjo. Z njimi podpišemo pogodbo, da lahko potem uveljavljamo morebitne reklamacije v garancijskem roku.
Če bi vzeli nekoga na črno bi prišparali 8,5% davka. Fušarja pa nebi videli nikoli več. Potem pa bi nam moral drug mojster popravljati. In bi prišlo precej dražje. Da o izgubljenih živcih niti ne govorimo.
Za prispevek @slavka 41 pa je več kot očitno, da ga je spesnil sam vsemogočni Silvester. Kot kaže, človeku enostavno ni pomoči.
Jozek pazi mal na jezik ti bolnik ce mas pogum mi to osebno povej ce upas pa bomo vidli kermu ni pomoci,SLAVC ne lazi kot nekateri tle kaj sem jst tebi delal kaj,saj se ves ne kaj je knauf,povej kaj sem delal in kdaj,ter kako zgledam s cim sem bil(avto,kombi-kateri),kdo je delal zraven itd POVEJ DA ČUJEMO LAŽNJIVEC TIPIČEN .
Skoda besed zate D.J k ima še muha več pameti kot ti ,ANA pa ja čudno ane saj je bilo lani za sprejetje zakona za delo na črno itd,pa ga niso ane toliko o tem ste pa tipični slovenci ja FOUŠIJA DO TAL ,toliko sete foušni da bi vse uzeli siromaki še mamo bi prodali TKO STE FOUŠNI IN OBŽRTNI .Ti GAL-TILEN še pa enkrat piši v imenu mojih otrok se pa pazi k vem kdo si to ti zdaj zadnjič povem in napišem,resno.
Pa še tole vsak mi naj dokaže in pove kje sem ktermu delal,kaj sem delal itd,…potem pa pametujte nekaj a vam je JASNO ne pa kr nekaj blefirat in se delati pametne ker niste sploh takle ko ste D,J. za posrat si ti,Potem ana-očitno še ti nisi nikoli nic na fuš delala ane ,ne govorit da nisi ane k lažeš in podobni tukaj,vsak se naj briga zase pametnjakoviči,,,,,,
hahahahahahah,si mi zopet fouš hahahhadokazat hm,naj napiše kje sem delal kaj sem delal itd pa da vidimo vas LAŽNJICE FOUŠNE dajmo na plan da vas vidim že enkrat ne sam lajati,povejte točno kraj ,kdaj sem delal kaj sem delal a sem bil z nekom itd da vas čujem,če ne veste potem ne TEŽIT IN LAJAT JASNO.