Najdi forum

Prosila bi za nasvet katero kremo naj uporabim za našo desetmesečno punčko, ker ima predvsem po nogicah in v predelu pleničke ( po križu in trebuščku) rdeče fleke, kot bi bila suha koža in je ne srbi, pediatrinja je rekla, da je to od suhega zraka in od zime. To traja približno en mesec.
Poizkusila sem že kar nekaj krem za občutljivo kožo, pa te fleke samo malo zmanjšam odpraviti pa jih ne morem. Prosim za nasvet, kaj naj še storim

Hvala in lp

simona

naš ima zelo suho kožo po obrazu. mažem ga z bepanthenom. od redni uporabi se stanje izboljša, čisto odpraviti pa tudi jaz ne morem.

Naša je imela suho kožo po ramah in na zgornjem delu hrbta. Zelo dobra je krema Avene, ki vsebuje termalno vodo. Dobiš jo v lekarni brez recepta. Namazala sem samo dvakrat in o suhi koži ni bilo več sledu. Priporočam.

A-derma exomega.

po kopanju ga še mokrega namažem z mandljevim oljem, na stegencih tudi večkrat – nam je pomagalo.

EUCERIN 3% UREA LOTION, dobiš v lekarni, preizkušeno in res najbolj pomaga!!!

Naša je imela suho kožo po ličkih in je pomagal ribodermin (ribje mazilo). Ima malo neprijeten vonj, ampak lička so kot nova. Mazali smo ene tri dni.

Kot vidiš vsakemu pomaga kaj drugega.
V lekarni prosi za vzorčke, vsaj za A-dermo jih pri nas imajo.
Jaz sem na tamalem preizkusila Bepanten, Bepantol, Eucerin, Linola Fett in nazadnje to, ki jo priporočam. Zato ti priporočam, da poskusi dobit vzorčke, ker meni je ostalo cel kup krem, ki jih zdaj pač jaz uporabljam za noge, da nismo ravno denarja stran metali.

New Report

Close