Subotex
v bistvu se ne gre za mene,ampak za fanta.On,trdi,da jemlje subotex.
Ampak,že nekaj mesecev je totalno čuden,kot pol,ko je bil na H. Večkrat na dan je izginil na vc,ven ga ni bilo tudi do 40,50 min. Izgovorov je bilo miljon. Eno jutro,sem pa ga našla v dnevni sobi,pred sabo je mel žličko,vžigalnik,vodo…in nekaj v papirčku.Saj vsi vemo,kaj je imel,ne?..
No,zdaj sva se razšla in tak bo boljše. Že tri leta živim v strahu,ker se je že večkrat ponovilo…ne morem več. Samo se bojim kaj bo zdaj z njim,da nebo padel pregloboko.Še vedno ga imam rada…ko bi se zavedal,kaj dela ljudem okoli sebe..imel je urejeno življenje,ampak nekaj ga vedno vedno vleče k tem prekletim drogam.:-((
toSMpaJS, da jst tebi neki povem. Lahko mu stoji ne vem kako ob strani, sam, če se sam ne odloči, niti ljubezen ne pomaga. Saj Ilinka je napisala, da sta probala, pa se je vsakič vračal na isto. Nekaj časa še upaš in verjameš in se trudiš, potem pa je počasi dovolj. Moje osebno mnenje je, da je prav naredila, da ga je pustila. Saj se probala vse mogoče. Tako bo rešila vsaj sebe in končno normalno zaživela.
Ja,ivica30,prav imaš.
Samo za info.toSMpaJS ti pa povem,da sem probala vse mogoče načine,da bi mu pomagala…stala sem mu ob strani in še vedno ga imam rada.
Hotla sem se pogovarjat o vsem,on pa ne. Ukvarjala sem se z njim,koliko sem se pač mogla,ker imam tudi dva otroka. In to,kaj je on delal je totalno neodgovorno,najbolj zaradi otrok. Ko bi vedeli,kaj vse sem dala skoz…
Ja,nažalost mu tale supr dobr filing več pomeni kot kar koli drugega na tem svetu,več kot svoja družina,več kot ljubezen svojega življenja!
Jaz ga imam rada že od svojega 15.leta,res mi dosti pomeni,ampak on se od tega nebo mogel ločit. Jaz ful trpim,ker ga več ni ob meni,sicer sem enako trpela,ko je bil tu,razlika je samo,da imam zdaj mir tu doma. Njemu je hudo,ker me več nima,ampak kaj jaz naj naredim…nič ne morem,samo on bi lahko,pa nebo nikoli.
No,vprašam se samo,če je res mogoče normalno zaživeti brez nekoga,ki ga imaš nenormalno rad,ki si ga želiš imeti ob sebi-pa ne moreš,zaradi drog 🙁
No,minilo je nekaj mesecev,odkar sva šla narazen. Zdaj je priznal,da se drogira,ker je v totalni krizi,nima denarja,prosjači okoli ljudi…upam,da nebo izgubil službe,čeprav imam slab občutek glede tega…
Zakaj,zakaj mu to treba!? Lahko bi lepo živel z mano in otrokoma,imel bi popolno družinsko življenje,vse res vse…ampak tolikokrat je že padel in se znova pobiral,mene pa vlekel za sabo,kar se padcev tiče…vedno sem se morala en čas pobirat,ko je zapadal v to…
Ne vem že,kaj naj čutim do njega. rada ga imam,smili se mi ampak ne pusti si pomagati!!! Težko mi je gledati,kako trpi,žal mi ga je. Ampak vedno znova se spušča nazaj v to in ne vem,če bo kdaj res nehal…mi pa vsi trpimo z njim vred!!
zdravo no najprej da povem da sm neizmerno vesela da sm nasla ta forum. Mene zanima imam fanta k mi trdi da je na metadonski in se zdravi s subotexi in naj bi bil v 4 mesecih odkar hodi cez 2 tedna cist. Zal pa sm jst zelo neizkusena stemi stvarmi stara sm 22 let in je moj prvi fant.mal sm med naivnimi. Rada bi da mu stojim ob strani ampak ne vem ce bom zmogla saj se 2 mesca ze kregam doma.upam da mi lahko kdo pove ce je mel kako izkusno z subotexi ali podobno zgodbo. Hvala
Pozdravljena Žalostn sonček,
če tvoj fant trdi, da je na metadonski, lahko to brez preveriš s testiranjem. Test je preprost, dobiš ga v lekarni, stane 15,00 EUR in s tem testom ga testiraš na metadon, heorin, kokain, thc itd.. Običajen tester stane cca 3,00 eur in prav tako zazna opiate. Ne vem pa kako je z subotexi. Če je na suboxonu, ga testerji, ki jih dobiš v lekarni ne bodo zaznali. Za subotex ne vem.
Vsekakor pa ti svetujem, da bodi karseda previdna, četudi tvoj fant preneha čez 2 tedna s subotexi, še zdaleč ne pomeni, da je zadeva končana. če se le da, ga redno testiraj, če bo seveda privolil v to, prisiliti ga ne moreš.
Te pa prosim, da si preberi vse možne poste na tem in na drugih forumih, predvsem od g. Leiito, ki ima veliko koristnih nasvetov. Sploh pa dobro razmisli o tem, ali se splača. Verjemi, da ne bo lahko.
Lep pozdrav,
I.