Stuttgart
Sem se odločila, da mi je teh krize tu dovolj in da je jaz tu ne bom živela; grem v Nemčijo in , če je kdo ki je že gor ali pa če se kdo odloča it, predvsem ženska populacija okrog 30, se mi javi, sem brez obveznosti in grem lahko v nekaj tednih do nekaj mesecih kamot gor.
Želela bi samo prve težave z nekom premostit, ni vedno lahko ko si sam, v dvoje je vedno lepše in lažje, tudi delitev stroškov in podobno, torej le pogumno in javi se mi na mail.
Hej,
Na FB je skupina slovenci v nemčiji. Pridruži se ji, mogoče kaj več zveš tam.
Tudi sam se odpravljam, v Hamburg, v jeseni.
Preden pa greš, si boš morala nekaj stvari uredit, npr. papir, ki izkazuje tvojo izobrazbo prevest pri sodnem tolmaču, naveži stike z zaposlitvenimi agencijami, ki so v Stutgartu,…
Držim pesti, da ti uspe.
Tomaž
Tomaž,
Hvala, sem že na vse to pomislila in sem že v fazi pripravljanja, čeprav imam občutek da sem danes dobila službo v Düseldorfu kot logistka, pač prfoks zrihtu. Sem pa vesela na pozitivo, ker tu si vsi malo nagajajo in je tudi precej nevoßčljivosti. Moja odloçitev je taka in konec
Srečno tudi tebi.
Hej,
no me res zelo veseli, da imaš tak občutek in upam, da je res dober občutek. Sporoči, ko boš vedela kako in kaj.
Če je kdo nevoščljiv, se ne obremenjuj s tem. Se ne splača.
Tudi jaz sem bil ta teden v nemčiji, imel nekaj pogovorov. Sicer še ni nič fiksnega, a sem 99% prepričan da bom s 1.10. živel gor, ker obeti so dobri.
Julija grem za mesec dni gor na tečaj nemščine, ko pridem nazaj, dam odpoved in to je to.
Se že prav veselim.
Forum je zaprt za komentiranje.