študij na daljavo – ERUDIO izkušnje
jaz imam pa pozitivno izkušnjo glede e-študija na Erudiu višji šoli. Zelo veliko mi pomeni, da lahko tako potekajo predavanja, saj se mi ni potrebno voziti v Ljubljano, pa še ostale obveznosti pa to. Folk tm je pa prijazen, pa se da vse zment. Pa še računalnik so dal zastojn in mi prov pride tko za vsak dan. Študiram pa res ne na njem. Res so ok.
ERUDIO je super. Predavatelji so pravi strokovnjaki, zaposleni izjemno prijazni. E-študij je odlična oblika za tiste, ki imamo službe, družino in bi radi pridobili znanje. Ker znanje dejansko pridobiš tam. Tako da ne vem, kako lahko eni rečejo, da so šalabajzerji, najbrž niso še bili na erudio…Je pa treba iz lastnih izkušenj govorit. Sama obiskujem Logistično inženirstvo in nimam ene pripombe. Priporočam.
“Študent naj bo!”
se strinjam, stran stran od njih!!!!! Neprofesionalni,neorganizirani,zaposleni prijazni samo do vpisa,tako imenovanega vodstva sploh ne bom komentiral.Studiral tam,delal izpite in se po enem letu odlocil za vpis drugam,se eno solnino jim dam,samo da jih ne vidim vec!!!! Ta sola nima nobenega ugleda in veljave,ce pa hocete samo izobrazbo,je pa super!!!pozitivne komentarje si pa itak pisejo sami
Pozdravljeni,
Meni sta ostala samo še dva izpita za opravit na višji šoli mehatronike. Gre za izpita SISTEMI MEHATRONIKE 1 in SISTEMI MEHATRONIKE 2.
Zanima me, če ima kdo izkušje kako zahtevno je opravljaje izpitov na tej šoli preko spleta?
Ne bi namreč rad plačal izpitov, vpisnine itd. in potem nikakor nebi uspel opraviti izpitov.
Hvala že v naprej za vsako informacijo.