Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Fizioterapija in masaže ŠTUDIJ FIZIOTERAPIJE!!!

ŠTUDIJ FIZIOTERAPIJE!!!

Pozdravljeni!

Trenutno obiskujem splošno gimnazijo in sem 3. letnik zaključil z odličnim uspehom. Ker vem, da je za študij fizioterpije potrebno največ točk v Sloveniji me zanima, če se morda načrtuje odprtje kakega dodatnega oddelka za fizioterapijo kjerkoli v Sloveniji (redno, ker si izrednega ne morem privoščit)? Študij me zares zanima, vam pa, da bodo točke lažje pridobivali dijaki poklicnih, predvsem zdravstvenih šol! Kaj priporočate?
Imate morda kake informacije za štipendiranje študentov fizioterapije ali pa o študiju kje v tujini?

Hvala zaenkrat:)

baje si ESM želi dobit koncesijo in potem bi naj bil tudi na ESm študij reden in zastonj. Res pa je, da bodo potem tudi na ESM potrebne prbl. take točke kot v LJ. Jaz se bom zato vpisal in upal, da država da
koncesijo, tako kot je dala že mnogim študijem… Drugega v Sloveniji ni, še posebej pa ne plačanega iz javnih sredstev. Potem pa še obstaja študij v UK 🙂

To sm našu: http://esm.si/index.php?option=com_content&view=article&id=105%3Afizioterapija&catid=45&Itemid=90&lang=sl

New Report

Close