Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost študentsko delo,ponudbe

študentsko delo,ponudbe

Pozdrav

Najbrz vsi, ki ste kdaj študeral al pa še ptudirate veste, da študentom zmer primankuje denarja.
Zato me zanima, ce kdo ve za kaksno ponudbo ali pa jo sam ponuja. Sem študentka prvega letnika.

Za vse ponudbe se najlepše zahvaljujem.
Mojca

Odvisno kaj si pripravljena delat. ponudb za kelnarjenje je recimo ponavadi dosti.

Zakaj pa se ne obrnes na kaksen studentski servis? Tam imajo ponavadi konkretne informacije. Lahko tudi preko interneta, ce se ti ne da do tja. Zdaj je se kar primeren cas, da se zagrebes, cez pocitnice je veliko dela ze oddanega.

Kakršnokoli delo boš že našla, glej, da bo pogodba na papirju. Če se nekaj samo dogovoriš in se to ne napiše, se zna zgoditi, da boš delala (napol) zastonj.
By the way ali ima kdo kakšno tako izkušnjo?

LP Jack

Moj izkušnja je zelo slaba, pa sem pogodbo celo imela. Zadnje tri mesece sem neki firmi delala zastonj, držali so me z obljubami o plačilu (drug teden pa res!). Ker so ves čas v moji dveletni karieri pri tej firmi s plačili zamujali, se nisem sekirala, ker konec koncev je denar vedno prišel. No od tega je dve leti, dolžni so mi skoraj dvatisoč mark – zame veliko, a vseeno premalo, da bi si najela odvetnika. Sicer jih toži študentski servis, ker tudi drugim niso plačali, a dvomim, da se bo po tolikem času kaj uredilo.
Svetujem vam, da pazite: vedno mora biti pogodba, prej se pozanimajte, kakšen plačnik je podjetje, za katerega nameravate delati in čimprej nehajte delati, ko se pojavijo prvi indici za to, da je podjetje v težavah in vam ne plačuje več redno.

Odvisno kaj zelis delati in za koliko! Vse se da najti! Vsaka stvar je zanimiva!

Pojdi na Borštinikov trg kjer je mladinski servis, tam se prijaviš in ti priskrbijo delo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close