Najdi forum

Lep pozdrav!

Sem študentka ef v Ljubljani, vendar letos pavziram, zato ne morem biti včlanjena v študentske servise… 6 mesecev sem delala preko drugih napotnic v istem podjetju, kjer mi zaradi tega niso komplicirali. Sedaj ko pa spet poskušam najti delo… tja do oktobra so me vsi pripravljeni zaposliti, vendar ko omenim napotnice je debate konec. Kaj pa naj naredim??
Drugače pa imam izkušnje v računovodstvu, obvladam Word, Excel, Internet, pošto, nasploh mi je računalnik zelo domač… poznam tudi različna tajniška dela… hitro se učim in še noben šef do sedaj ni bil razočaran nad mano :)) -nasprotno!
Če bi imel kdo kakšen nasvet, mogoče delo zame naj se prosim oglasi!
Hvala!

LP Andreja

Andreja, če pavziraš prvič, bi ti delo preko študentskega servisa moralo biti omogočeno. Baje, da se na faksu dobi eno potrdilo, pozanimaj se tam in tudi na študentu.

Točno tako! Preko študentskega servisa lahko delaš še eno leto po preteko statusa.

To že vem!

Ampak pri meni je to že drugo leto!

Zdravo!

Ali lahko napišeš svojo tel. št. Glede na to, da grem čez par mesecev na porodniško in bi za celo leto potrebovali nekoga za tajniška dela na uredništvu revije, bi ti lahko kaj pomagala.

Maja

Barbara svoje telefonske ne bi rada dajala tu na forumu :), lahko ti pa dam svoj email ([email protected]) ali pa če mi ti napišeš svojega…
Hvala na odgovoru!

New Report

Close