študentski kredit
Spet imam problemček, in spet vem, da ste najboljši svetovalci… vec glav veliko ve!
Tri leta nazaj sem vzela študentski kredit; preko banke in zavoda za zaposlovanje, s subvencionirano obrestno mero. se mogoče kdo spozna na to?
v bistvu je šlo za to, da si v obrokih dobival kredit, nato je bilo dve leti moratorija, sedaj pa bi ga bilo treba vrniti. po moje v obrokih. banka pa zdaj hoče, da vzamem nov kredit, na novo plačam vse stroške, še eno zavarovanje…. ker nisem zaposlena za nedoločen čas, bi ga naj vrnil porok.
meni se ne zdi fer plačevati dvojnih stroškov, dvojnega zavarovanja….dvojnih obresti.
plačevanje s trajnim nalogom iz tekočega računa pač ne razumem kot novi kredit.
ima kdo izkušnje s tem kreditom? očitno nas je bilo premalo, ki smo ga prejemali, da bi nas sedaj resno jemali. jaz pa imam resnično občutek, da me hočejo nat***
moj porok ima trenutno svoj kredit. zdaj želijo, da vzame toliko večjega, da pokrije svojega in mojega. ko pa greš to računat je vseh stroškov več kot 1.400.000; če pa samo pomislim, da sem sama izčrpala komaj 480 tisoč posojila.tu nekaj ne velja.
Žal mi je samo, da nisem znala preživeti meseca s 20 tisoči, kar so mi za študij in vse ostale stroške prispevali starši:(
Forum je zaprt za komentiranje.