Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Študentska stanovanja v Ljubljani

Študentska stanovanja v Ljubljani

S hčerko iščemo stanovanje in včasih se mi zdi, da je vse zaman. Salomonov oglasnik ne ponuja nič pametnega, na internetu pa najdemo le drobtinice. Morda veste, kje so stanovanja iskali vaši otroci?

Iščemo pa stanovanjce za dve osebi, po možnosti Bežigrad, Moste ali Šiška. Nobenega luksuza, le da je primerno za bivanje. Cena do 150 eur + stroški. Sicer smo že naleteli na dve takšni stanovanji, a radi bi pregledali še kaj.

Hvala.

Poglejte tudi na študentskih servisih ali na ŠOU (Kersnikova), kjer ponavadi visi kar nekaj listkov, ko študentje iščejo sostanovalce.Pa tudi na kakšni oglasni deski fakultete se kaj najde. Pa morda še tole:
http://www.uni-info.si/

LP

Za taksno ceno je pa tezko anjt res kaj pametnega ….je treba imet velikooooo sreče …
včasih so na valu 202 objavljali oglase….poglejte tudi na njihovi strani …jaz osebno sem imela najbolj pozitivne izkušnje na spletni strani nepremicnine.net

pokličite 041 738 683, oglasila se bo moaj mami,Jelka, povejte da je hči dala ta kobntakt…in morda se zmenite.

Smo blizu BTC, mirno, zelenje okoli, ….in mislim da je še frej.včassmz, kar pokličite!

Imamo, hvala, sva poklicala, ampak tvoja mami pravi, da oddaja samo štirim ljudem skupaj (4 puncam ali 4 fantom), midva pa sva dva.

Vseeno hvala!

eh, za te fore pa nisem vedela….sorči, sem hotla pomagat…

lep pozdrav vsem!
jaz tudi iščem stanovanje v ljubljani…smo štiri študentke in iščemo stanovanje v bližini fakultet..fdv, uprava,….in ne najdemo nič kaj pametnega ta solidno ceno do 200 evrov….če slučajno ve kdo za kaj ugodnega bi bile zelo hvaležne….lahko sporočite na mail: [email protected]….
hvala
anja

ZA ŠTUDENTE:
če koga zanima :
V Ljubljani- Vič, bolj podrobno Tržaška cesta 11, se oddaja tri-sobno stanovanje (cca.70m2), namenjeno 3-5 študentom. Stanovanje je od centra mesta oddaljeno cca. 5 minut in ne več kot 150m stran od avtobusne postaje (Tobačna). V bližini se nahaja tudi restavracija, fotokopirnica, pekarna in trgovina. Stanovanje ima veliko kopalnico (kad+ tuš kabina+ pralni stroj+ dva umivalnika), dodatni wc-e, 2 večji sobi (ena sedaj z velikim raztegljivim foteljem+ postelja), druga z zakonsko posteljo, tretja soba pa je manjša (ležišče za eno osebo). Kuhinja je velika, povezana z jedilnico, celotno stanovanje pa povezuje hodnik z garderobnim kompleksom. Stanovanje ponuja tudi kletni in parkirni prostor, klimatsko napravo (možnost gretja in hlajenja) ali uporaba centralne kurjave. Kuhinja vsebuje tudi pomivalni stroj in dodatni prostor(shramba/kabinet, prilagodljivo). Stanovanje je prenovljeno in na novo opremljeno, dobro izolirano. Cena stanovanja na mesec je 650eur, ta cena je fiksna, razporedi se glede na število oseb, stroški v ceno niso vključeni.

Kontaktna oseba sem Ana Pišot, dobite me na telefonski številki 040850308 ali na mail naslovu: [email protected]

več informacij dobite tudi na spetnem naslovu: http://www.bolha.com/nepremicnine/stanovanja/ljubljana/stanovanje-osrednjeslovenska-ljubljana-vic-vic-tobacna-3-sobno-70-m2-oddam-1293719770.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close