Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Študentka trženja išče honorarno delo med študijskim letom

Študentka trženja išče honorarno delo med študijskim letom

Zivjo!

Ime mi je Vesna in iščem honorarno delo med šolskim letom (ali pa takšno, da se da zraven OK študirat) na področju trženja oglaševanja ali stikov z javnostmi. Če ima kdo kak nasvet ali idejo je nadvse dobrodošel

Lep pozdrav, .
V.

PS: Študiram komunikologijo, smer trženje in tržno komuniciranje, naslednje leto 3. letnik

Delala že pri promocijah v turizmu in predstavitve.

Živjo

Lahko se pridružiš ekipi, ki nabira kandidate za vpis na spletno stran http://www.sloveniaholidays.com Poglej si stran in če ti je všeč pošlji mail.

Matjaž

Matjaz zivjo!

Sem pokukala na tole stran in se mi zdi zelo zanimiva. Sama studiram ruscino (sem ze pri kraju) in ce zelis bi ti tole lahko prevedla v ruscino. Slovenija je cedalje bolj zanimiva tudi za Ruse, o cemer prica tudi cedalje vecji naval Rusov. Sama sem imela ze dvakrat priliko peljati skupinico Rusov na nase najbolj znamenite tocke in so bili totalno navduseni. Ce te zanima, mi lahko pises in se dogovoriva: [email protected]
LP

Na svetu si, da gledaš sonce, na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da si sam sonce in da s sveta odganjaš-sence. (T. Pavček)

New Report

Close