študentka računalništva
Stvar je taka, da študiram v Mariboru, doma pa sem s čisto drugega konca Slovenije.
Štipendija je za take razmere preveč bedna, poleg tega bi rada šla delat vozniški izpit in za vse to je potreben denar.
Ker sem v veliki meri odvisna od predavanj, bi želela delo na domu, tako, da nimam delovnega časa, ko moram biti nekje (in špricat vaje).
Zaželeno je, če bi bilo delo kaj v zvezi z računalniki (oblikovanje dokumentov, pretipkavanje (ČITLJIVIH!!!) rokopisov,…) Lahko tudi sestavim preprost program (prijateljevi hčerki sem napisala program za učenje poštevanke, prijateljici ki je profesorica za računanje uspeha po testu,… Take stvari).
Se tudi precej spoznam na slavistiko, tako da lahko slovnično popravljam stvari, sestavljam domača branja (verjetno itak ni knjige, ki je nisem prebrala, razen Tri noči drekca pekca in pukca smukca – nisem mogla verjet, da obstaja knjiga s tako neumnim naslovom)
Sem samo za POŠTENO delo – v začetku šol. leta me je nekdo ‘zaposlil’, mi sunil 15.000 in izginil. Tega nočem, ničesar ne plačam vnaprej (‘posredovanje poslovne ideje’, ‘material’ in take finte odpadejo!!!)
No, upam, da se bo kljub temu kaj našlo