štud. gin. ambulanta
Žal mi je za vse ljudi, ki morajo zaradi zdravstvenega stanja dneve in dneve posedati v čakalnicah in mirno prenašati vse muhe osebja.
Danes sem bila že tretjič v študentski ginekološki ambulanti v Lj, ker bi rada imela tam kartoteko in recept za tablete (brez pregleda, to traja 10 minut). Rekli so, da ni problema, sprejemajo nove paciente, naj malo sedem in počakam, da pregledajo vse, ki so naročene. Ok, super, ni problema. Čakam 1,5 h. 1h pred prenehanjem delovnega časa, ko sem bila zadnja v čakalnici, mi sestra reče, da danes pa ni več časa. Naj pridem v torek. Pridem v torek in mi kar takoj reče, da danes ne bo časa, naj pridem v petek, takrat je bolj prazno. Ampak tudi v petek sem čakala eno uro, bila sem zadnja, ob 12h, in mi reče, da ni časa. Na moje vprašanje, kako da ne, zdravnica dela do 13.30 (tako vsaj piše) ura pa je 12, je rekla pač ni. Pridite v torek!
Ja, vsekakor!
A sprejemajo študentke tudi v drugih neplačniških ordinacijah? Kolikšna je približno cena enega pregleda privat? Ali plačaš tudi recept?