Strupeni starši
Knjigo Strupeni starši sem prečitala. Dala mi je povod, da si poiščem pomoč. Prosim vas za naslove kakšnega strokovnjaka ali skupine na območju koroško- štajerskem. Prosim, da me ne pošiljate k zdravniku, ki me bo odslovil z zdravili, ker je moje težave mogoče rešiti s pogovorom in nekom, ki bi me bil pripravljen poslušat ter ustrezno vodit.
Hvala za odgovor in LP
Spoštovana Olivia!
Obrnete se lahko na Center za socialno delo in jih povprašate za kakšnega psihoterapevta ali psihologa (imajo ga tudi na centru), psihoterapevta si lahko poiščete tudi na straneh ZZZS ali na zdravkomatu, prav tako pa svetovanje nudijo tudi na Škofijski Karitas na vašem koncu (spodaj je kratek opis):
Svetovalnica za zakonsko, družinsko in življenjsko svetovanje je namenjena vsem, ki tovrstno pomoč potrebujejo. Pri svetovanju uporabljamo Geštalt ali integrativno metodo, ki predstavlja poseben pogled na svet, naravnanost, ki usmerja naše tolmačenje dogodkov in pojmov. Pomaga nam, da zavzamemo kritičen odnos do svojih prepričanj in dejanj. V ospredju pozornosti je posameznik in ne družba. Program deluje od leta 1990.
Svetovalnica deluje na ŠK Maribor, Ravne na Koroškem, Murski Soboti, Celju in Slovenskih Konjicah. Najbolj pogoste teme, ki jih obravnavamo so: žalovanje ali slovo, zaščitniški starš, agresivnost in podrejenost, daj in vzemi, ter duhovnost.
Veliko uspeha!
Špela, Šent
Forum je zaprt za komentiranje.