Strup za podgane & Miši
ja ti si pa pol boga če te tako jezijo moja besedila, saj jih ni treba brati, trije tukaj vriskate kako je treba pobiti podgane in miši in pol mislite da boste spremenili svet, sicer ste pa itak zgrešili bistvo kaj sem hotelk povedati in svojega mnenja zagotovo na bom spremenil, pustite uboge miške pri miru
Draga YO_ Svetilnik01 zagotovo ne more odgovoriti na tvoje vprašanje. Če bo rekel da ne zatira zajedalce na psih je avtomatsko mučitelj živali. Če pa reče, da jih zatira, je pa spet ubijalec, ki bi bil sposoben pobiti tudi ljudi (takega menenja je on sam). In njegova filozofija se podre, Točno to sem mu že 1x napisal. naj prilepim moj post še 1x:
hahaha!!!!::-))))))))) kaj je končno priznal? to že od samega začetka veš.saj sem ti napisala,koliko ljudi v odstotkih ubija miši,TAK DA NISMO SAMO TRIJE.in veš suzana, mogoče sem zate pa za svetilnika jaz nora, zame sta pa vidva za umobolnio,:-))))kak le mora zgledat človek ko ulovi podgano, jo npr.spusti ven k drugim podganam, in kaj?veš kaka usoda doleti podgano? in potem ti izpadeš nora.raje bi pojedla strup.
ah, pa mislim. da ste ravo vi trije, ki se derete in zmerjate tiste, katerih pamet ne zapušča
priporočam ti, da prenehaš podtikat, jaz se nič na derem in zmerjam, to delaš ti, žališ in podtikaš in to pove največ o tebi. saj jaz že dolgo vem, da to če si ženska na pomeni nujno, da si bolj dovzetna za pravičnost in da si boljši človek, poznam ženščeta ki so še večje prasice kot moški,kako mora tako zemljo tlačit, vsa nora pa histerična
Samo v opozorilo:
Hekerji brez problema izvejo, odkod kdo piše post-e, kar pomeni, da ali prodajo to informacijo nekomu ali pa kar osebno pridejo do vas. Če so ljubitelji živali in jim življenje enega mučitelja/pobijalca živali ne pomeni nič, lahko brez težav najdejo in naredijo z vami, kar pač želijo. Tako da ne mislite, da ste na forumu varni.
Živimo pač v takih časih, da vsak silovito brani svoje mnenje in mnogi gredo brez problemov tudi čez trupla. Ko se plaz enkrat vsuje, pa se ga ne da zaustaviti.
VAS ZGODOVINA NI NIČESAR NAUČILA? Kdaj pa je že kakšen rasizem (ali pa speciecizem) prinesel kaj drugega kot vojne?
Ravno zato sem odločno proti pobijanju t.i. škodljivcev, ker potem se lahko samo še pobijamo med sabo. Kot inteligenten človek UGOTOVITE, kako se znebiti t.i. škodljivcev brez pobijanja.