Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Strup za podgane & Miši

Strup za podgane & Miši

???

kaj??? očitno je, da ne potrebuje samo nina psihiatra, ampak tudi ostali, ki so tako občutljivi, da bi človeka ubili zaradi podgan. človek, ki sočloveku želi smrt ni čisto pri pravi!!!

Kolikor berem, nihče ne trdi, da bi ubil človeka zaradi podgan, sem pa zasledil, da človeku, ki bi ubijal ter mučil živali s strupom in lepilom, želijo vse najslabše. V tem vidim veliko razliko!
Veš, človek, ki zlahka ubija živali, ni daleč od tega, da bi ubil tudi človeka. Takemu tudi jaz ne želim nič dobrega. Pravzaprav mu tudi jaz želim, da bi umiral, v enakih mukah kot jih on povzroča živalim. Zob za zob! Tako je tudi prav!

Kakšne živali??? Piše se o podganah pa miših, da ne bo pomote. in kakšna razlika je želeti mučno smrt sočloveku ali ubiti ga? ni velike razlike. med ubijanjem ljudi in živali pa obstaja velika razlika. Nina je prav napisala, da se žival ubije zaradi hrane. To pomeni, da tvoja teorija o tem,da človek, ki ubije žival ni daleč od človeka, ki ubije človeka ne drži,saj bi se potem enostavno pobili med sabo!!!
Na tem forumu je kar precej ljudi ki je ubilo vsaj eno ali več miši ali podgan. a je kdo od vas želel smrt človeku ali je kdo mogoče koga ubil?

Ne

Ja, govori se o živalih, o podganah in miših? A miši in podgane po tvojem niso živali? Kaj pa misliš, da so? Omara, stol… Neverjetno no!
In jaz ne želim mučne smrti kar ljudem na sploh, tako da ne prirejaj mojih besed, želim pa jo, lahko povem še 1000 x vsakemu, ki muči žival.
A Nina je prav napisala, da se žival ubije zaradi hrane? Torej po tvojem ona je miši in podgane? Zaradi mene jih kar naj! Ker pa v to NE verjamem, ponavljam še enkrat! Živali, torej miši, se znebiš lahko na human ali nehuman način! In tisti, ki se je znebi na nehuman način, je zame izmeček! In takšnemu resnično želim, da bi ga doletela enaka usoda!

p.s. In ja, je velika razlika nekomu želeti smrt ali ubiti ga. Jaz želim vsem morilcem smrt, dolgo, mučno in bolečo :-))), pa me zaradi tega ne bodo zaprli, tebe, če boš koga ubil, pa bodo :-ppp

Potem pa moram tebe prosti za nasvet. Napiši mi, kako naj se znebim miši in podgan, ki so se mi naselile zgoraj pod streho(plošče, potem pride prva plast izolacije pa folija in druga plast izolacije pa spet folija.potem rigips plošče). gre za večje število podgan in miši, saj veselo delajo luknje po celem stropu, grizejo izolacijo in rigips plošče(za katere vsak mesec odplačujem s posojilom). Naselile so se tudi v fasado…v glavnem, lahko prideš, jih poloviš in odneseš domov,če hočeš.
Glede nine ne vem kaj te tako moti. če ne razumeš kaj je napisala, pol si tepec. vsak dan ljudje pobijajo živali kot so:svinje in njihovi mladički, bike in kravice in njihove mladičke, zajčke, kokoši, piščance, konjiče in njihove mlade, ribe, morske pse, ovčke in mladičke, eni ubijajo mačke in pse za hrano, eni ježe, v nekaterih azijski državah in afriki pa tudi miši in podgane.
Mislim, da so redki ljudje, ki hodijo lovit miši in podgane, da bi jih dom zastrupili, ali? če je kdo takšen potrebuje strokovno pomoč. če pa jih ubiješ zato, ker ti delajo škodo ni za psihiatra!

:-)))), mislim, da s teboj res ni vse v redu. To dokazuje že tvoj nick. Si mogoče zdraviš živce?
Drugače pa, ne vem zakaj me žališ? Si kje zasledil ali zasledila, da jaz tebe zmerjam s tepcem?
No, saj pravim, najbrž so krivi živci.
Drugače pa, prva plast izolacije, pa druga, pa folija, sploh ni pomembno. Če trdiš, da ne moreš priti zdraven, da bi nastavil mišolovko, kako pa boš nastavil strup ali lepilo? Saj res, kaj ti je ljubše?
Če lahko nastaviš to dvoje, lahko nastaviš tudi mišolovko. V čem vidiš problem?
Meni so se naselile v avto, bivale so vsepovsod, v motorju, podvozju, pod sedeži…. Pa sem polovila vse in jih odnesla na prosto. Čeprav bi mi lahko avto dobesedno uničile, mi še na misel ni padlo, da bi jim nastavila tako kruto past.
Sicer se pa ne mislim več ukvarjati s tabo, ti pač brez težav ubiješ žival, kot vidim ti to ne dela problemov in s takimi ljudmi ne želim imeti opravka. Čao
p.s. še to! Če boš svojim miškam na strehi nastavil strup ali lepilo, srčno upam, da ti bo še dolgo dolgo prijetno dišalo, ko se bodo razkrajale. Saj veš, pod streho je toplo in…… :-))))))

ubijanje živali je podlo in strahopetno dejanje, vsakega takega bi jaz likvidiral

a mišolovko naj kupim? očitno si ti bolana na živce,če ti kaj takega pride na pamet. pa kam jo naj dam? ne veš kaj pišeš! po takem si moram nabavit kar veliko število mišolovk. ampak res veliko. žival pa lahko kljub temu pogine in se prav tako muči, saj sem dopoldne v službi. a zdaj boš še napisala, da naj si dopust vzamem, da bom miši in podgane lovil. pol še si lahko kredit vzamem, da bom lahko polovil tako veliko število miši in podgan. Kaj pa one ki so se naselile v fasado? Še kakšen pameten nasvet?
aja, pa mi bo prijetno dišalo, ampak ko se jih znebim. očitno ti še nisi imela izkušenj s tem,zato lahko tako pišeš. veš kaj pa jaz tebi želim? Naj se ti podgane naselijo v avto in stanovanje. in to kar lepa številka. pol si lahko kupiš petdeset-ne mišolovk, ampak “podganolovk” in jih stražiš doma, ko se ti vse polovijo.

S tabo je še huje kot sem mislila :-))))
Sprašuješ kam naj daš mišolovko? Kam boš pa dal strup in lepilo? Če nimaš kam nastaviti mišolovke, potem tudi nimaš kam nastaviti strupa ali lepila. Torej, najbolje, da svojo bajto zrušiš, za drugo itak ni :-))))
In ne, v mišolovki miš ne pogine ampak lepo počaka, da jo spustiš na svobodo :-))) Seveda moraš kupiti tisto, ki miški ne stori žalega.
Očitno ti možgančki zelo slabo delajo, če nisi zasledil, da sem miši v avtu že imela :-))) Tudi mlade so imele ha ha! Ne veš kako so male miške luškane :-))) Ogromno jih je bilo, pa sem vse polovila, zvečer nastavila past, zjutraj sem jo spustila. Aja, pa v past sem jim nastavila sir, da so se še dobro najedle :-)))

?????????, jaz sem se tudi nekaj časa prepiral s temi “ljubitelji” golazni. Pa sem raje odnehal, saj s takimi ne moreš priti do konca. Sam pa vem, ker živim na kmetiji, koliko škode lahko naredijo. Tudi fasado so nam uničile.

pravilno upam da vam uničijo še kaj.

Vse kar iz tvojega gobca prileti, si ti! GOLAZEN

No pogumni pobijalci živali zdaj bom jaz začel uničevati vaše pridelke in fasade. Pa probajte mene najti in ubit. Če si upate haha. Itak da si ne. Golazen!

Z enim samim pogledom bi te zmanjkalo!

DERATIZACIJA

pomeni uničevanje škodljivih glodavcev (miši ,podgane..) in namen deratizacije je posredno zmanjšati njihovo populacijo. S tem ,ko se zmanjšuje število glodavcev se zmanjšuje tudi nevarnost pojava nalezljivih bolezni. Povzročajo tudi veliko materialno škodo,s tem ko uničijo velike količine hrane oziroma z grizenjem uničujejo predmete s katerimi pridejo v stik. Živijo v neposredni bližini človeka,kjer se nahajajo zadostne količine živil in odpadkov .Deratizacija se izvaja v naseljih,v kanalizacijskih sistemih ,v živilskopredelovalni industriji,vrtcih,šolah,v proizvodnih objektih,živinorejskih objektih itd.

STORITEV DERATIZACIJE

Deratizacija se izvaja preventivno in na klic naročnika. Preventivno deratizacijo izvajamo dvakrat letno ponavadi spomladi in jeseni. Deratizacija se izvaja s sredstvi ,ki vsebujejo antikoagulante (preprečujejo strjevanje krvi)in so učinkoviti proti vsem vrstam miši in podgan. Delujejo na kilogram telesne teže,zato je nevarnost zastrupitve za ljudi zelo majhna. Vabe se postavljajo v deratizacijske bokse,ki so označeni.

Deratizacija se izvaja tudi v objektih,kjer imajo uveden HACCP sistem. Zaradi sledenja prisotnosti glodavcev se vabe med nastavitvami večkrat kontrolirajo in v primeru nagriženosti le teh,se izvedejo dodatni ukrepi. Npr. dodaten ogled objekta,ugotavljanje in odpravljanje možnih poti vdora,postavljanje dodatnih vab itd.

Najpogostejši glodavci zaradi katerih opravljamo deratizacijo so miši in podgane.

IZVEDBA DERATIZACIJE

sistematično se pregleda zgradba in njena okolica,če so prisotni glodavci. To lahko ugotovimo po iztrebkih,vonju po urinu,dlakah,stopinjah itd. V primeru prisotnosti podgan,najdemo luknje,ki so jih izkopale. Poleg postavitve zastrupljenih vab,poskrbimo za higieno v okolici zgradb(zapiranje kontejnerjev,preprečevanja hranjenja mačk in golobov na površinah,kjer so se pojavile),ter zapiranje mest,kjer bi lahko glodavci prišli v zgradbo.

vir: http://www.deratizacija.si/deratizacija.html 30.7.2011

:-)))))))))))))))))))))))))

da se nauš usrav

Ti pa se nauči pisati tako, da bo podobno vsaj približno slovenskemu jeziku, necenjeni Svetilnik01

nacenjeni bjon

New Report

Close