Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Strup za podgane & Miši

Strup za podgane & Miši

No daj, no daj, še malo novi, pa te bodo strpali v mrežo :-))))
Ko si enkrat v njej, boš težko prišla iz nje :-))))
Sicer pa tako pokvarjen človek drugam tudi ne spada!!!!

nehaj provocirat

No daj, no daj, še malo novi, pa te bodo strpali v mrežo :-))))
Ko si enkrat v njej, boš težko prišla iz nje :-))))
Sicer pa tako pokvarjen človek drugam tudi ne spada!!!!

ti že veš, saj si mel izkušnje s tem:-))))))))
sicer pa se je brez veze s takimi ukvarjat kot si ti!!!
RAZČISTI SAM PRI SEBI!

Glej, Nina, spremljam to debato in kar si iskala, si dobila. Če napišeš, da ni nič hudega, če živali nastaviš strup ali lepilo, zaradi katerega posledično umira ure in ure in to v velikih mukah, potem moraš biti strašno brezsrčna oseba brez čustev in brez srca.
Bolj spoznavam ljudi (takšne kot si ti), raje imam živali.
Oseba, ki je sposobna (in ti očitno si) na tako krut način umoriti žival, sploh ni vredna, da živi. Oprosti, ampak to je moje mnenje. Zamisli se malo nad sabo!

ti si se pa zmotil v nikih , nina je tista ki že ves čas trdi, da je lepljenje živali pa nastavljanje strupa največja podlost.

Pred kratkim sem bla pri prijateljici in jo je obiskal nek znanec. pol je razlagal o tem, da je kot otrok ujel miš in jo živo priklopil na akumulator. ne vem kak to gre. omenil je + pa -. si kdo še upa kaj rečt o nini ali ostalih?????

njega bi jaz priklopil na 220 voltov in fental

ti si se pa zmotil v nikih , nina je tista ki že ves čas trdi, da je lepljenje živali pa nastavljanje strupa največja podlost.[/quote]

Motiš se ti. Nina že ves čas trdi, da tisti, ki miši nastavi strup ali lepilo NI slab človek.
Preberi njen post 21.7. ob 21.36 !!!

In kaj? Misliš, da je Ninina metoda s strupom in lepilom kaj bolj humana?
Od elektrike je bila miš v hipu mrtva, od lepila in strupa se je pa najprej pošteno namučila!
In veš zakaj se je kot otrok tako obnašal? Zaradi takšnih kot je Janja N. ki sovraži živali in tako uči tudi otroke.
In žal je tale znanec ostal enak tudi kot odrasel, če bi bil sedaj kaj boljši se takšne svinjarije sploh ne bi hotel spominjati, ne pa da še okrog razlaga. Bedno!

lej, mislim, če jo boš ubil z strupom al lepilom pol si normalen človk, ne manjka ti kolo v glavi, ker strupi so pač namenjeni za zatiranje,a ne???da ga pa prklopiš na amumulator-to je pa čisti dokaz človeške brezbrižnosti. pa kaj te zdaj moti, da je napisala, da nisi slab človek, če podgani nastaviš strup? NE, NISI.ti je jasno napisala, da so po njenem slabi tisti, ki koljejo živali pol jih pa pojejo.

lej, mislim, če jo boš ubil z strupom al lepilom pol si normalen človk, ne manjka ti kolo v glavi, ker strupi so pač namenjeni za zatiranje,a ne???da ga pa prklopiš na amumulator-to je pa čisti dokaz človeške brezbrižnosti. pa kaj te zdaj moti, da je napisala, da nisi slab človek, če podgani nastaviš strup? NE, NISI.ti je jasno napisala, da so po njenem slabi tisti, ki koljejo živali pol jih pa pojejo.

tako se govori

zelo neprimerna primerjava: strup – pištola. zgleda, da tebi manjkajo popolnoma vsa kolesa v glavi, če to primerjaš.

Ne da enim manjaka nekaj v glavi, ampak nimajo osnovnega znanja ekologije. Niti ga ne rabiš, da skapiraš, da več kot 95% ljudi zatira miši in podgane. ljude pa dajte si predstavljajte, da se jih nebi zmanjševalo. Potem bi oni zatirali nas!!!! To, kar eni pišete je popolnoma nesmiselno. Prej sem bral en komentar potemtakem vi ljudje ne uživate mesa pa mesnih izdelkov, ne uživate niti rib. morate se zavedat, da ljudje te živali prav tako ubijejo. v primerjavi z mišmi pa podganami je npr.konj zelo lepa pa koristna živalca, ki mora umret zaradi človeka. pa ono o zaščiti živali; podgane pa miši niso zaščitene, niti so koristne, pa še škodo delajo in bolezni prenašajo!
zelo dobro in smiselno napisano. verjetno ste vsi vegetrijanci!!! ali ne??? zelo grdo od vas(tisti ki ni). zaradi vas morajo živali umirat. in to živali, ki ne delajo nobene škode, lahko da so še koristne. BEDA!!!!!!!

to nima nobene zveze s koriustnostjo živali, ko ste navedli konja, za kaj je konj koristen to mi povej, za človeka je koristen, se pravi spet je čćlovek tisti ki odloča kaj je koristno in kaj ni, primarno je konj ravno toliko koristen kot miš ali pa podgana.

Imaš prav, primerjati strup in pištolo res ni primerno. Zakaj?
Ker strup ubija počasi (torej zelo trpiš), pištola ubije na mah (brez trpljenja) !!!

Draga Nina, svetujem ti nujen pregled pri psihiatru. Resnično, se ne norčujem. Imam dnevno opraviti s takimi kot si ti, če zavlačujejo z zdravljenjem, je dostikrat prepozno, žal!

Torej si ti psihiater? Koga zdraviš? Živali mogoče????
Saj res, pištola prav tako lahko povzroči počasno umiranje, odvisno od mesta na katerega si nameril, idiot!!!!
Sicer pa je prav sramotno, da lahko taki kot si ti delajo z ljudmi. Ne veš se vesti kot človek, začel si me žalit brez posebnega vzroka!!! Ti že ne delaš z ljudmi!!!!!!!!!

Kje pa sem te žalil? Vidiš, moj sum je upravičen. Za takšne kot ti je značilno, da halucinirajo, torej vidijo nekaj, kar ni.
Samo dobro ti želim, pojdi na pregled. Srečno!

DAJ NO!

???

New Report

Close