Strup za podgane & Miši
Ti vzgojiteljica??? KATASTROFA !!!!! Zaradi takih osebkov kot si ti, v vrtcih prihaja do nesreč.
Veš, moj otrok sicer nima podgan, ima pa miši. Tudi podgano si želi. Mogoče jo še dobi. Jaz imam rada živali in moj otrok tudi.
Tebi se kot izgleda, živali gnusijo. Meni pa se gnusijo ljudje. Kakšni – veš sama !!!
[code]
Ti vzgojiteljica??? KATASTROFA !!!!! Zaradi takih osebkov kot si ti, v vrtcih prihaja do nesreč.
Veš, moj otrok sicer nima podgan, ima pa miši. Tudi podgano si želi. Mogoče jo še dobi. Jaz imam rada živali in moj otrok tudi.
Tebi se kot izgleda, živali gnusijo. Meni pa se gnusijo ljudje. Kakšni – veš sama
[/code]
!!!
Sam jezik te je. obračaš moje besede, s tem ko pišeš, da se mi živali gnusijo. to o tebi veliko pove. veš, moj sin ima dva zajčka, ponija, dve muci in psa. aja, v moji skupini se nikoli, ampak res nikoli ni zgodilo nobene nesreče. nimaš pravice pisati takih stvari. sicer pa-če si ne dovolim, da bi mi po hiši skakale miši in uničevale vsepovprek, sem po tvoje slab človek, slaba mati, ne opravljam vestno svojega dela? pa ti nisi pri pravi!
mislem da ne.sigurno ne.
SVETILNIK01:miške ne govorijo! mislem pa da si ti bča ena od njih v svojem prejšnjem življenju,vsaj po tvojih komentarjih sodeč. zdaj pa šalo na stran. a kje piše, al obstaja kak zakon ki ne dovoljuje, da bi ljudje zatirali miši? prodaja raznih vab in lepila za miši in podgane je povsem zakonita! pa tisti ki ste taki ljubitelji živali pol ne smete niti ene same muhe ubiti!BLAZNO!!!!! naj vsak počne kar mu paše, glede zatiranja glodavcev seveda!!!!!!!!!
Imamo Zakon o zaščiti živali. Ne more kar vsak, ki ima pet minut časa, na lastno pest pobijati živali na raznorane načine ali celo nepooblaščen za to nastavljati strupa, kjerkoli se mu pač zazdi, ne da bi bil strup primerno označen in zaščiten pred dostopom do njega (s strani drugih živali, otrok itd.).
glej, eni ljudje pač majo čas pa miše lovijo in jih pol ven puščajo.ja, dobro nimam nič proti tem, ampak mislem, da če greš nastavljat strupe pa lepila nisi zato slab človek. vsak ma svojo medoto dragi svetilnik51 pa ostali. potemtakem vi ljudje ne uživate mesa pa mesnih izdelkov, ne uživate niti rib. morate se zavedat, da ljudje te živali prav tako ubijejo. v primerjavi z mišmi pa podganami je npr.konj zelo lepa pa koristna živalca, ki mora umret zaradi človeka. pa ono o zaščiti živali; podgane pa miši niso zaščitene, niti so koristne, pa še škodo delajo in bolezni prenašajo!
Pavi niste normalni! se sploh zavedate kaj pomeni mučenje živali??????????????????????????????’ ste kdaj videli kako taka žival izgleda. sam delam v zavetišču za zapuščene živali in vam lahko povem,da če človek ubije miš ali podgano je to daleč od mučenja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAGOTAVLJAM VAM!!!!!!!
Nastaviti živali strup ali lepilo, pa naj bo ta žival mišm mačka ali pes, je najbolj gnusno in podlo dejanje. Kakšen človek si, da lahko trdiš, da tisti, ki žival obsodi na dolgo in mučno umiranje, ni slab človek?????
Tvojim bolnim umotvorom oprostim samo, če si umsko zaostala!! (kar nedvomno tudi si)
A si ti sploh lahko predstavljaš kako zgleda umiranje prilepljene živali???
Ne, človek, ki naredi kaj takega ni slab človek, to je največji gnoj, ki si ne zasluži nič drugega, ki si ne zasluži nič drugega kot dolgo in mučno umiranje v grozljivih bolečinah!
SRAM TE BODI !!!
nič ni bil konj samo primer, konja si jasno navedla zato,ker je lepa in koristna žival kot praviš.jaz pa ti jasno povem še enkrat, da se miška ki ji daš strup veliko bolj muči kot krava v klavnici,če jo pripravijo po zakonsko določenih navodilih. to da pa vsaka žival ve da bo umrla, verjamem tudi jaz, toda kaj naj naredim, saj nisem vsemogočen, da bi preprečil pobijanje živali po vsem svetu, ki so hrana za človeka.če bi mogel bi to takoj naredil.poglej samo muslimane,kako mučijo ubogo kravo,ko jo koljejo po verskih navodilih, jaz bi tako poklal mučitelje živali
[hr]
Nastaviti živali strup ali lepilo, pa naj bo ta žival mišm mačka ali pes, je najbolj gnusno in podlo dejanje. Kakšen človek si, da lahko trdiš, da tisti, ki žival obsodi na dolgo in mučno umiranje, ni slab človek?????
Tvojim bolnim umotvorom oprostim samo, če si umsko zaostala!! (kar nedvomno tudi si)
A si ti sploh lahko predstavljaš kako zgleda umiranje prilepljene živali???
Ne, človek, ki naredi kaj takega ni slab človek, to je največji gnoj, ki si ne zasluži nič drugega, ki si ne zasluži nič drugega kot dolgo in mučno umiranje v grozljivih bolečinah!
SRAM TE BODI !!!
GNOJ SI TI!!!!!!!!!!!!!PRIMITIVEC!!!! ne šteksš?očitno si prav ti zaostal!!!!še večji primitivec si, če uživaš meso,kajti žival na koncu itak umre!! tak da ne pametuj, ti umazanec nesramni!!!!
Ti si prizorela za temeljit pregled pri psihiatru.
Umsko zdrav človek, pač nikoli ne izgubi živcev tako kot ti, ne kriči in ne žali vsevprek.
In naj te potolažim, ne jem mesa, nikoli ga nisem, meso ješ ti, zato so se ti pa scvrli možgani.
Si najbolj ubogo in bedno bitje, mučiš živali in uživaš zdraven. Želim ti, da bi te nekega dne dobilo v roke nekaj sprevrženih moških, in da bi te mučili na najbolj okruten način. Takšne izmečke kot si ti, lahko samo takšno dejanje spravi k pameti.
Sicer pa ne mislim več sodelovati v tej debati, z norci nimam navade debatirat, in se tudi ne spuščat na tvoj nivo, ti pa mojega itak nikoli ne boš dosegla :-)))
z žalitvami si začel ti, stvor nesramen!!!!!!!!! kdo kriči in izgublja živce, očitno je da ti, saj si me prvi začel zmerjat z gnojem!!!malo si preberi kakšne pišeš, očitno si ti tisti, ki muči ljudi pa živali!!! BLAZNEŽ poleg vsega, pa kje si ti vido, da bi pisala o tem, da mučim živali. Mene, da bi v roke doblo par moških? ma, če bi te jaz v roke dobla!!!!KRETEN PRIMITIVNI!!!!