Strup za podgane & Miši
Ne samo vegetrijaci nebi ubili bolhe na mački. Niti tisti ne, ki ne ubijajo miši in podgan, ker v nasprotnem primeru bi lagali sami sebi. Drugače pa trdijo za ljudi, ki so za deratizacijo. Te bi ubili po Hitlerjevem sistemu. To lahko razbereš iz določenih postov, ki so jih pisali določeni ljudje tukaj.[/quote][/quote]
Ampak Hitler si ti, a ne? Sam-a tako trdiš :-)))))))))))))))[
To je samo vzdevek. Jaz ne lažem sebi, kot nekateri. Moja mačka nima bolh, ker jih ubijam. V moji hiši ni miši in podgan, ker jih ubijam. In nisem vegetrijanec, jem meso. Zato mora žival umreti. Ne zdi se mi pa logično, da nekdo obsoja in pljuva po nekomu, ki ubija miši, češ “jaz nisem morilec”. Potem naj ne ubija zajedavcev na svojih živalcah in naj se prehranjuje z zelenjavo in žitaricami. Ker na vprašanja kaj bi storili (tisti, ki ne ubijate miši),če bi vaš pes imel bolhe ali kako se prehranjujete niste vedeli odgovoriti.
Malo lepše bi se lahko pogovarjali. Na eni strani sentimentalni ljubitelji vsega kar leze in kar gre, na drugi pa povprečneži ki jim ni mar za nikogar.
Osebno imam težave z mišmi. slišim jih v stropu in najedajo, ter vzbujajo strah da bojo enkrat sam čez strop prglodal. najbolj mi je všeč tista fora z zvočnim preganjanjem teh živali, ampak se mi postavlja dvom, ker smo tudi sami živali me skrbi, da bi to tudi škodovalo meni.
zanima me torej kakšna je praksa in ali je vredu tudi past za voluharja?
glede na to, da mam poln k…c vašga prerekanja kdo je human pa kdo ne, mi bojo miši vse požrle, še pol bajte zravn, me zanima če obstaja strup ki pobije vse miši ki mi glodajo fasado, recimo :/
jest ne zažiram miši, ne uničujem jim doma (gnezda, kar koli), zato naj one ne žrejo mojega imetja 😀 zato ker pa so napravile invazijo na mojo bajto, jih mislim eliminirat…
lahko pa pridete vsi borci za pravice živali k men, pa prneste sendviče pa pijačo pa lovte te kurčeve miši… no naj pa povem da jih je moč vidt na kupu po par 10 komadu… tako da vam ne bo dolgcajt z nošenjem miši v hosto, pa ne vem kam še, lahko jih k seb domu v postlo če vam tako paše…
Jih imam enostavno viška 🙂 podarim dobrim lastnikom:D:D:D:D
skratka…. STRUP?