Najdi forum

no pa so letošnje kratke počitnice za nami 🙂 bilo je fantastično … kljub temu da se vedno na širooooko izogibamo jadranski obali … hodimo po svetu ,… kampiramo in se gremo robinzone … smo se tokrat malo več kot mesec dni pred prihodom novega člana odločili .. in se prepustili razvajanju v hotelu … v mestecu ki ga niti približno nisem poznala … ga odkrila in danes sem več kot navdušena 🙂 … uživali smo 100/h 🙂

skratka … Strunjan me je totalno navdušil … pogled na soline z neskončnim številom različnih ptic … in morje, ki je dišalo vse naokrog … niti sledu o cvetenju ali meduzah … skratka čisto in omamno 🙂 sine je z očkom užival v vodi … jaz pa sem dihala sveži zrak in mali v bušiju se kar ni mogel umiriti :)) očitno mu je totalno pasala klima in morski zrak 🙂 .. sprehajala sva se in uživala sončne dneve 🙂

čeprav sem bila že marsikje … pa sem tokrat v strunjanu vidla res nekaj čist posebnega … mesečev zaliv 🙂 … vsi ki to poznate veste o čem govorim … ostali pa … to je treba videt in doživet … slovenska obala je res lepa … morje čisto … borovci do vode … mali kamenčki za otročke … in nobene gužve … en sam blažen mir 🙂

skratka … imeli smo se zelo lepo … zdaj pa se bo treba pripravit še na prihod našega najmlajšega miškota … in predvsem mu izbrati ime 🙂

B.

sreča je blizu … samo poiskati jo je treba znati :))

ps.. saško če tole slučajno bereš … hvala za namig … sama tega zaliva verjetno nikdar nebi odkrila :))

Lep pozdrav!

Vesela sem za vas,da ste se imeli lepo!

Lepo se imejte

l.p.Ninjetka ***************** Kdor ima dobro srce, ta ne potrebuje lepega obraza

Hej, B :)))))

No, z mano se je približno isto dogajalo, ko sem odkril Strunjan.

Nobene “velike” zgodbe za Lonely Planet ali v časopis, ampak veliko drobnih, pa prečudovitih malenkosti, ki v človeku premaknejo nekaj..ali pač ne. Ampak…včasih pride tako…pravi nasvet za prave ljudi :)))))

Meni je Mesečev zaliv in okolica Strunjana en lepših kotičkov nasploh.

Mogoče pa poimenuješ tamalga….Mesečinko :))))))

Pozdravček tebi in ostalim ne tem forumu.

S

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Ups, razsvetlite me!!!!

V Strunjan hodim dokaj redno že kakšnih 30 let in ne vem kje je ta zaliv!

Nataša

Hej B. in Saško !!
Enako kot vidva , tudi jaz imam mesečev zaliv v prelepem spominu. Ne morta verjet anede :)))))))

pozdrauček obema in ostalim
pingica

Super, da ste se imeli lepo. Tvoj opis je pri meni zbudil skomine:))) Doma imamo triletnika in enomesečno štručko, pa imamo namen zadnji teden julija izkoristiti za dopust. Ker bi šel triletnik zelooo rad na morje, smo najprej planirali konec avgusta ali septembra, a to žal odpade zaradi službe mojega dragega….. Konec julija bo imela naša štručka komaj šest tednov, zato potrebujemo ravno nekaj takega, kot si ti opisovala….senco, dober zrak, borovčke do plaže in seveda primerno plažo za triletnika. A to je v Strunjanu? Je treba na plažo daleč hodit? Saj veš, zdaj mora biti vse dostopno z vozičkom……:)) In seveda kje je Mesečev zaliv (pa dostopnost z vozičkom)???:))). VEm, da so v Strunjanu Krkini hoteli. Je še kaj drugega? So mogoče kakšni apartmaji? Moja štručka ima namreč občutljiv trebšček in mora mami zelo paziti, kaj poje:))) Hotel pa pride v poštev le, če sta zajtrk in večerja samopostrežna.
Upam, da ti nisem natresla preveč vprašanj. Uživaj še zadnji mesec s trebuščkom:)))
Natasa

o madonca pingica :)))) a si taprava :)) ?

živjo tud tuki 🙂

saško :)) enkrat grem prav dol do školk in zaplavam v tem ful lepem zalivčku 🙂 … ampak tokrat si nisem upala it čist do dna 🙂 … sem trojna ne samo dvojna :)))

sodeč po razgrajaču v bušiju pa mu tudi to ime nebi ustrezalo :)) … bom še malo iskala naprej 🙂 se ti javim pa kako slikco pošljem takoj ko jih dam na net 🙂

pozdravček tja dol k vam 🙂

B.

Ninjetka hvala!

NatašaH … to je drugače zaliv sv.Križa .. kamor se pride le peš in z rahlim švicanjem :)) avto pustiš pri cerkvici na hribu … greš peš do križa in potem desno .. po moje kakih 20 minutk peš strmo po hribu dol … če ste vsi fit … se splača 🙂

Natasa30 … mi smo bili v hotelu od partnerjeve firme … drugač je tam še nekaj hotelov in tudi apartmaji so … samo jaz nimam pojma kako priti do njih … plaže so za otroke ker so različno veliki kamni in otroc imajo s temi kamni ful dela .. voda je ful nizka takoj ob obali … borovci pa res čist do morja in sence je na pretek … tam sta sicer 2 taki ‘pravi’ plaži … pri Krki in pri Salineri … sta pa za plačat :(( mi smo imeli zastonj … pri salineri je tudi bazen … nad katerim je biol naš miško čist navdušen 🙂
mesečev zaliv pa je ful strmo po hribu dol in z 1-mesečnikom ti nebi priporočala ker tudi ne vem kako je tam s senco.

je pa res lepo dol in mi sigurno še gremo tja … neskončni mir 🙂

B.

Mhm b * sem taprava . Tuki gostujem službeno sem ter tja :)))))))
sem vesela , da si nazaj in to zadovoljna !!!

Ej Barbara ste bili v hotelu Oleander tem, ki je bil zgrajen pred dvemi leti? Je ta res v bližini tega sklopa Salinere? Mi smo bili pred leti v Strunjanu, zdaj pa zbiram informacije. Ste bili na tej strani pri Salineri ali pri Krki, me prav zanima, ker se ne spomnim pred leti te debele sence. Prosim napiši mi, če boš lahko.

MP

Aha, barbara, sedaj mi je jasno. Seveda sem videla že ta zaliv, toda samo od zgoraj. Nikoli se še nisem spustila.

Mi navadno hodimo na krkino plažo ali včasih v Salinero.

Nastanjeni smo pa v apartmajih za rdečo hišo, takoj za kampom. V apartmaju sta dve sobi z dvema ležiščema, kopalnica in kuhinja, ter manjši balkonček oz. terasa.

Natasa30, če želiš ti sporočim kontaktno številko (pusti mail), kjer boš lahko vprašala če je še kaj prosto v septembru. Konec avgusta gremo mi tja še enkrat. Bili smo pa že letos od 6. – 13. junija.

Nataša

NatasaH, hvala za prijaznost. Res bi bila vesela telefonske številke. Moj mail pa je [email protected]. Dopust planiramo zadnji teden v juliju in upam, da imajo še kaj prostega. Pa še to me zanima: kako daleč pa je do plaže od teh apartmajev in ali je na plaži senca.
Še enkrat hvala in lep preostanek nedelje ti želim,
Nataša

Starši staršem in staršev pomagači ne ?
Pingica, hehe
:)))))))))))))))))))))))))

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Hej!Da, Strunjan je raj na nasi obali. Sem vesela, da ste ga odkrili:)))Lp

Ojla, Nataša!

Tudi mi še vedno iščemo kotiček na slovenski obali, ki bi bil primeren za našo enoletno pikico… Lahko še meni posreduješ telefonsko številko?
Moj mail je [email protected]

Hvala, S.

P.S. Barbara, tebi pa najlepša hvala za namig…

živjo barbara, dobrodošla nazaj..veseli me da ste se imeli lepo!
zdaj pa si mi dala idejo za mini dopust v septembru..thanks!

NatasaH se jaz bi lepo prosila za tel. st., ce ni odvec…najlepsa hvala!

pa lep pozdrav vsem!

Pati

:)) dober nik ane 🙂 pozdravček obema !!

ma smo se hodili kopat na obe plaži … morje je malo ‘lepše’ pri Krki .. tam je tudi precej novo otroško igrišče, peskovnik in par igral da se otroci fino zamotijo … Salinera ima pa bazen .. otroški, ki je tudi pri našem ful užgal 🙂

sence je na obeh plažah ful … sej pravim .. borovci do morja 🙂

… jaz sem bila res presenečena nad strunjanom in se mi je zdelo fino da povem … ker toliko mamic išče ‘kam na dopust’ … pa večina hodi dol na Hrvaško (nimam nič proti :))) … le da je tu tudi zelo lepo … blizu in prav nobene gneče.

B.

uživajte .. tako kot smo mi 🙂

New Report

Close