Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza strunjan

strunjan

Zanima me če je kdo že bil na rehabilitaciji v Strunjanu?

Jaz v Strunjan hodim na rehabilitacijo že vsa leta kar obolevam.
Terapije so zelo kvalitetne,okolica čudovita-sprehodi so zelo lepi in omogočeni tudi nam,ki težje hodimo ali pa se vozimo.
Vse je resnično čudovito,le to,da rehabilitacije tu ne dobiš na napotnico in moraš kar veliko plačati sam.Združenje ti za Strunjan prispeva le 3600 SIT na dan za deset dni in eno terapijo.
Vendar kar veliko naših obiskuje Strunjan.

pozdravcek Tanča

Hvala za odgovor..mislim da na koncu..denar ni merilo za naše zdravje in dobro počutje! Mogoče se letos maja vidimo v Strunjanu. Lp

V maju sem vedno tam,ker takrat je najlepse.
Torej-nasnidenje v maju
Tanča

Tanča..to bo krasno jaz bom verjetno nekje v prvi polovici maja tam strašila..upam da se spoznava..in kakšno rečeva. Prosim pomagaj..še nekaj..kaj je bolje (gledam cene in namestitev)..Vile ali hotel. Kakšne so tvoje izkušnje? Se zahvaljujem za informacijo! Majchicha

Cao!
Nekaj casa me ni bilo doma zato ti odgovarjam z zamudo. Glej,glede namestitve je gotovo cenejse ce prebivas v vilah.Seveda pa je vseskupaj odvisno od tvojih fizicnih sposobnostih.Sama sem namrec na vozicku in bivam v hotelu,ker mi je v vilah dostop v kopalnico onemogocen.Vem pa,da ce bi bila se dobro pokretna bi zagotovo bivala v vili,sploh v mesecu maju.

pozdravček Tanča

New Report

Close