Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Kajenje Stroški za cigarete

Stroški za cigarete

Vsi, ki kadite in ste predvsem strastni kadilci, koliko zapravite na mesec za cigarete?

60€.

Tole ti pa težko verjamem – glede na to, da je povprečna cena 2,70 eur za škatlico z 15 do 20 cigaretami, ker si strastna jih pokadiš zagotovo škatlo na dan, je to cca 30dni x2,70 eur = vsaj 81 eur…… Če katiš tiste, ki so 3 eur in več, pa je seveda končni znesek temu primerno tudi višji…

Tole ti pa težko verjamem – glede na to, da je povprečna cena 2,70 eur za škatlico z 15 do 20 cigaretami, ker si strastna jih pokadiš zagotovo škatlo na dan, je to cca 30dni x2,70 eur = vsaj 81 eur…… Če katiš tiste, ki so 3 eur in več, pa je seveda končni znesek temu primerno tudi višji…[/quote]

Zakaj pa ne? Jaz kadim 3,20€ drage čike. Pokadim ponavadi do 2-4 cigarete/dan. Torej imam 2 škatli na teden čist preveč. Torej me košta na mesec cca 25€.

Res pa je, da nisem strastna kadilka…

Sem ne tako strastna kadilka in kupim škatlo cigaret nekje na vsake 3 – 4 dni.
In priznam, da je strošek 3.60 za škatlo cigaret visok. Celo za tiste, ki imajo
minimalne plače in kadita mož in žena po škatlo na dan vsak. ?

Mene pa zanima, kako vam je sploh lahko všeč ta strupen smrad, ki se širi iz cigaret kot cigaretni dim? Pa še kašlja se po vsakem vdihu tega ogabnega dima, tako da res ne vem, kako zdržite? Se vidi, v kakšnih razmerah ste eni odraščali.

Tole ti pa težko verjamem – glede na to, da je povprečna cena 2,70 eur za škatlico z 15 do 20 cigaretami, ker si strastna jih pokadiš zagotovo škatlo na dan, je to cca 30dni x2,70 eur = vsaj 81 eur…… Če katiš tiste, ki so 3 eur in več, pa je seveda končni znesek temu primerno tudi višji…[/quote]

Zakaj pa ne? Jaz kadim 3,20€ drage čike. Pokadim ponavadi do 2-4 cigarete/dan. Torej imam 2 škatli na teden čist preveč. Torej me košta na mesec cca 25€.

Res pa je, da nisem strastna kadilka…[/quote]

če nisi strastna kadilka , torej ne spadaš v to kategorijo, za katero sprašuje Šari-treba je prebrati natančno 😉 Strastni kadilci so tisti, ki skadijo vsaj 15-20 cigaret dnevno….

Potem se pa itak da zračunat, kolk zaprav en, ki kadi 20 čikov na dan, ne?

uni ka so na sozialni nimajo kaj kedit ane!!!

rajš voham čike pa cigaretni dim kt pa eno prešvicano babo na busu, al pa enga čebulnega 2 dni starega pijančka… tista o kašljanju, ja kašljaš če kadiš ta stare 57, pa to tko, da rabš samo eno vžigalco na dan…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ne skadim cele škatle na dan. Oz. le tu in tam, morda 2x na mesec malo več, sicer pa sem na 10-15 cigaretih.

CCa 110 EUR/mesečno

Steka na dan.

nc nc – si spet površno prebrala – če nebi, bi videla, da sem ravno to naredila LOL 😉 Si vedno tako površna v življenju ? 😉

Res pa je, da nisem strastna kadilka…[/quote]

ti pa sploh nisi kadilka. Ta prav kadilc jih pokadi škatlo na dan. Ti pa zgleda, da vse delaš površno, še kadit ne znaš….

slabo odgovarjajo kadilci… sram jih je vse po vrsti in si zatiskajo oči kolk zapravjo za čike. Pol pa jamrajo da ni dnara, za čike pa je vedno bil in bol. Pa še to vsak kadilc se zlaže kolk pokadi!

Napiš kera pregreha je tista k teb ni nujna, pa zanjo zmer najdeš dnar tud če ga ni, pa ne rečt, da take pregrehe nimaš.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

nc nc – si spet površno prebrala – če nebi, bi videla, da sem ravno to naredila LOL 😉 Si vedno tako površna v življenju ? ;)[/quote]

Ja, sem se naučila nepomembne stavri prezret. Tako se lažje sfokusiram na pomembne. 😀

jaz osebno 40 €, moja mama pa…cca 250€….

nc nc – si spet površno prebrala – če nebi, bi videla, da sem ravno to naredila LOL 😉 Si vedno tako površna v življenju ? ;)[/quote]

Ja, sem se naučila nepomembne stavri prezret. Tako se lažje sfokusiram na pomembne. :D[/quote]

Sedaj me pa sploh ne čudi, da si kadilka 😉 Ker si s tem zadnjim napisanim izdala svojo tipično kadilsko nevrotično naravo. Kadilci so znani kot bistveno večji nevrotiki (živčkoti) že zato, ker morajo vsake toliko časa na čik, ker drugače jih nikotinska kriza zagrabi…..

New Report

Close