Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Strokovni izpit Farmacevtski tehnik

Strokovni izpit Farmacevtski tehnik

Pozdravljeni,

me zanima, če je mogoče kdo med vami, oz. če kdo pozna koga, ki je v preteklem letu opravljal pripravništvo Farmacevtskega tehnika, ter na koncu strokovni izpt.
Vprašanje pa je: Kaj vse zajema strokovni izpit in kje pridobiti vso literaturo?

Hvala za odgovore.

Pozdravljena,
sama sem ga opravila pred tremi leti, brez pripravništva ne bo šlo, najprej moraš pol leta delati npr.v lekarni, kjer imaš seveda tudi mentorja ta pa te potem usmerja,uči in tekom pripravništva dobiš tudi vso potrebno literaturo-iz izkušenj ti povem, da se največ naučiš iz prakse. Strokovni izpit je sestavljen iz treh delov,prva pomoč, zakonodaja in pa stroka….vse dobro ti želim,če te še kaj zanima pa le vprašaj,
lidija

za odgovor se vam najlepše zahvaljujem. predvsem me je zanimalo to kaj obsega strokovni izpit, ker o literaturi ni ne duha ne sluha 🙂 se pa zelo strinjam s tem da največ znanja prinese prav praksa. Čakajo me še trije meseci do konca pripravništva in po pravici me je kar malo strah strokovnega izpita.

Lepe praznike.

Lidija pozdravljena,mene pa zanima kaj je blo na strokovnen ,ce bi napisala primere,okvirno da vem.?Hvalaa je tesko.npr zakonodaja a je tega velik za ucit

New Report

Close