Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom strojni ometi /ročni ometi

strojni ometi /ročni ometi

Sem iz okolice PODLEHNIKA,veliko sem na forumih kot so Pod mojo streho,Gradimo in opremljamo dom,veliko je podcenovanja glede določene firme mislim da tisti ki pišete take in ovake stvari sploh ne poznate podjetja ali pa vam je velika konkurenca kot na primer(BEZJAK) ne vem kako bi lahko nekdo posredoval tel št od nekoga ki mu je neznan ali pa ga sploh ne pozna,možnosti so lahko samo dve,lahko je ta oseba zaposlena pri tem, lahko pa da piše ta oseba sama.Osebno sam sem se pogovarjal s Go.BERANIČEM pa sem ga malo potipal glede pohval na forumih odgovor je bil kratek in jasen,če je stranka zadovoljna z izvajalcem zakaj pa ne napisal kaj dobrega glede podjetja.Lahko vam povem sam sem z določenim podjetjem podpisal pogodbo glete ometov,predhodno sem si ogledal dve hiši,ena je bila na PTUJU,druga v SLOVENSKI Bistrici,lahko rečem kapo dol in nič drugega,celo ta go.iz SLOVENSKE BISTRICE je pohvalila podjetje na fejsbuku-lahko si pogledate.Obljubim vam ko bodo ti fantje pri meni ometavali vam bom dal tudi moj komentar,pa tudi mojo tel št da se sami prepričate.Glede cen pa lahko rečem 6,80€ plus davek.

Jaz sem tisti ki se je prej podpisal z zdenko1. Rad bi povedal da sem dal od Bezjaka številko zato ker je še noben ni napisal, od Beraniča pa jih je že nekaj prej napisalo zato nisem še jaz. In rad bi ti povedal da se tudi sam ukvarjam z gradbeništvom zato ta dva človeka poznam in poznam njuno delo, zato pa mi tudi njune številke ni problem napisat 🙂 sem pa na koncu napisal da se vidi da je nekatere objave napisal isti človek. Nič nisem rekel proti Beraniču, sem pa samo rekel da to ena in ista osebe nekatere pohvale piše.
Pa lep dan 🙂

Pozdravljeni,

meni je delalo omete (in tlake) podjetje iz Velenja AD-FOT d.o.o., cene je bila 7€ + 8,5%DDV (7,6€),nobenih pripomb na izvedbo. So mi pa nato tudi predlagali druge obrtnike za ostala dela, ki so bila super izvedena!

lp Igor

Gorazd kaj tebi že 1 mesec delajo omete?

Pozdravlkjeni!

Sem iz okolice Kozine in imam za rajhat 3 garaže in klet,kolk je kvadrature lih točno ne vem,lahko se pride prej na ogled.So vsi novi zidi in me za nima če je kje kjeri majster,da poda mi ceno,kolk na kvadrater bi mi prišel rajhat z materialom vred?

Sem lih kr klicala Darkota (031 892 607)iz Ljubljane,ki ste eni ga predlagali tu gor,vam je že delau in sem ga klicala,pa mi reku,če je od 300 kvadratov naprej je za strojno rajhanje po 7,5e,če pa je manj pa da je drugačna cena!

Koga najbolj priporočate za omete ok. Maribora?

živjo, strojne omete so nam delali podjetje bezjak s.p. in sicer v Mariboru. Lahko rečem da je bilo delo narejeno res kvalitetno, tudi počistijo za sabo.. Glede cene lahko rečem nekje tu kot ostali ponudniki ampak vam priporočam da pri izbiri izvajalca ne gledate toliko na ceno kot na kvaliteto. Lp Sanja 🙂

Ne delajo mi ometov 1 mesec prišlo je do spremembe pri oknah na njih pa je potrebno počakat 6-8 tednov tako da imam zmenjeno za omete v drugi polovici septembra

Pozdrav sosedi.
Jaz sem iz Hrvaške i malo žalim kaj ne moremo (ne smemo) k Vama ometavat 🙂 osim ako se dobro skrijemo.

Kdo ma denarja, preporučam ilovnate omete, bar za spalnico in dečjo(e) sobo(e).

LP

Pozdravljeni

Sem iz okolice Cerkna imam za rajhat yitong hišo, me zanima cena po kvadratnem metru sa i brez materijala in seveda preporuka za kakšnega mojstra okolica Cerknega.

Pohvala skupini od podjetja Zlatko Beranič-Strojni ometi Beranič za lepo narejene omete,fantje so nam naredili mansardo v stanovanjski hiši ki pa ni bila novogradnja zidovi so bili zelo krivi sedaj je pa lepo narejeno.

Spet Beranič? ima 2 zaposlena pa pol Slovenije obdela? haha, lastna hvala se pod mizo vala

Pozdravljeni,neko rade puno neko rade manje a ne brinite ljudi život se stara kad biče ljudi bit če i para

Kdo ima dovolj kvalitete in jajc, da bo meni naredil omete in fasado?
Pozdravljeni. Po izobrazbi sem strojni tehnik in računovodja. Po karakterju pa perfekcionist. Od izvajalcev zato pričakujem kvaliteto in še enkrat kvaliteto. Po dolgem in zahtevnem izbiranju raznih izvajalcev, sem osebno izbral Strojne omete in fasade Beranič. Zakaj?
Beraniča odlikujejo zlasti:
– strokoven pristop in posluh za stranke: od Beraniča sem zahteval, da pride na ogled in da je na razpolago za moja vprašanja – pripravil sem si cel kup vprašanj s katerimi sem testiral njegovo strokovnost in suverenost (vzel si je 2 uri svojega čas ter suvereno in strokovno odgovarjal na moja vprašanja, s čemer je precej odstopal od ostalih kandidatov),
– prilagodljivost: jaz sem investitor (šef) zato je ključno, da se izvajalec prilagodi mojim željam – Beranič je vse moje želje upošteval ter jih po potrebi dopolnil s svojimi bogatimi izkušnjami,
– zanesljivost: vsaki dan in vsako fazo smo dogovorili v detajle v naprej – tako sem zmeraj imel vpogled kaj se dogaja in kaj sledi,
– kvalitetni materiali: zame so izjemno pomembni kvalitetni materiali, zato sem bil navdušen nad Roefix materiali (www.roefix.at), ki jih uporablja Beranič,
– izkušnje in tradicija: prepričalo me je tudi dejstvo, da če nekdo lahko dela 10 let v Nemčiji (ki so približno tako zahtevni (zajebani) kot jaz) potem lahko dela tudi pri meni,
– natančnost in kvalitetna izvedba: Beraničevo ekipo sem na skrivaj preverjal z vaservago ter aluminijasto lato – če nekaj delajo, imajo, da so stvari v nulo, kajne – in stvari štimajo,
– večletna garancija: Beranič da za materiale in svojo izvedbo večletno garancijo – kar je pa zame izjemno pomembno (sicer pa se ni dobro kosati z mojih odvetnikom)
Epilog:
– ker me je navdušil z ometi, je sledila nagrada – ponudil sem mu izvedbo trikrat dražjega posla od ometov – lahko mi je naredil še fasado
Opomba: ker se zavedam, kako je pomembno, da investitorji oz. samograditelji držimo skupaj in si pomagamo z raznimi uporabnimi informacijami o gradnji, me lahko kontaktirate na 031 765 731 – z veseljem delim svoje izkušnje pri gradnji z vami. Lep pozdrav. Iztok.

Čez dober mesec bom imel pripravljeno za omete. Vem, da je dosti izvajalcev za strojne omete, menim da ni vse v ceni, važna je kvaliteta. Hvaležen bi bil za kak vaš predlog kvalitetnega izvajalca ometov, področje Dolenjske.
Hvala

endinoo,
za tvojo okolico ravno ne poznam izvajalcev, a iz LJ konca bi lahko koga predlagal. Menim, da tako kot estriharji , bi prišel na dolenjsko naredit omete primeren izvajalec od kje drugod.

Iztok iz Maribora: Odlično napisano.
Upam lahko , da si bo kateri investitor le vzel nekaj minutk časa in te kontaktiral.
Podobna je bila moja izkušnja z g. Beraničem; napake so se sproti odpravljale.
Kar me je zmotilo pri pisanju : Glede natančnosti in “””–izkušnje in tradicija: prepričalo me je tudi dejstvo, da če nekdo lahko dela 10 let v Nemčiji (ki so približno tako zahtevni (zajebani) kot jaz) potem lahko dela tudi pri meni “”” — kot pišeš, je tudi v Nemčiji v DIN-u in ostalih statndardih določena toleranca izvedenih del. To velja tudi pri nas v SLO.

LP

Gorazd kaj k tebi so pozabli prit al zakaj nič ne napišeš?

Imam grozen problem,lani smo ometavali hišo z materialom baumit apneno mavčni ometi,sedaj po 4 mesecih so se pojavile razpoke približno 5mm po vseh zidovih,izvajalec trdi da se hiša pogreza ampak hiša je stara 10let,pa še računa nimam saj smo delali tako mi lahko kdo kaj svetuje malar mi je rekel da morajo vse stene oblečt v mrežo ampak to je dodaten strošek

Sigurno ni razlog v pogrezanju hiše, razlog je o NE kvalitenem opravljenem delu in materialu. Čeprav nimaš računa zahtevaj naj ti sanira zidove, saj če si pošteno plačal je naloga izvajalca da pošteno opravi delo.
Koliko pa si plačal za m2 in kdo je bil izvajalec?

New Report

Close