Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom strojni ometi /ročni ometi

strojni ometi /ročni ometi

nam so delali omete in tlake tile nimam pripomb pa lahko zase trdim da sem “picajzlast”vsaj tako pravijo vsi moji znanci https://sites.google.com/site/fasadatiptop/,jih priporočam če poznate dobrega polagalca profida,pa se priporočam za kontakt opozoraim naj da mora bit dober

hvala

lep pozdrav isčem poceni mojstra za notranje omete iz posavja! matjaž

piši mi na [email protected],da nebom za koga delal reklame.men je mojster delal strojne omete po 7 eur za m2 pa sem tako zadovoljen da mi ni žal ker nisem vzel onega po 6,7 eur ki je delal pri sosedu

a je v ceno po kvadratu vštet tudi materijal?

strojni omenti Beranič?
Ma samahvala vas je, se prav vidi da tole piše ena in ista oseba (Beranič) zaposlenih pa imate 0 ali 1 delavec? daj nehajte se no samohvaliti, zdaj pa to presega vse meje, za posrat

smrduh zakaj si nekomu fauš

Lepa in zanimiva stran
težave nas, ki adaptiramo ali gradimo so čisto drugačne od izvajalčevih.. Vseeno bi pa prosil, da vsi ki odgovarjajo na teme predno pritisnejo gumbek Oddaj, vsaj še enkrat preberejo kar so napisali. V naglici se človek zatipka, da ne govorim o prešpricanih urah slovenščine, ki so pri nekaterih jasno vidne. Trud za lepoto materinega jezika bi nam vsem moral biti na prvem mestu, sicer bomo počasi poniknili v neznano.
Kar se pa cen izvajalcev tiče, sem mnenja, za pošteno delo pošteno plačilo, le tako bom mojstra ali stranko lahko srečal kjerkoli pa se mi ne bo treba obrniti stran in se delati, da ga ne vidim 😉
Lp in veliko prijetnih trenutkov s strankami ali mojstri, odvisno v kateri vlogi se trenutno nahajate…

Osebno se mi zdijo boljši in lepše narejeni strojni ometi in še cenejši so.

Ročni ometi narejeni kot morajo biti so verjetno boljši! Vsak pravi mojster,ki dela obe varijanti vam bo sigurno svetoval ročne.

hei
napiši telefonsko
hvala

tylus
napiši telefonsko
hvala

pozdravljeni,zanima me cena ročnih ometov brez materiala!
Z računom seveda!

Nekaj o strojnih ometih si lahko preberete tukaj.

Pozdravljeni, lani nam je strojne omete delalo podjetje stanko bezjak s.p iz okolice Maribora. naredili so res super,cena ugodna. Tako da jih res priporočamo . http://www.strojniometi.si, če koga zanima.

živjo.
Zanima me če pozna kdo kakšnega dobrega majstra za strojne omete iz štajerskega konca?

Lp miha

Hehe tale beranič pa me že ne bo prepričal ko tlele gor kar sam sebi dela reklamo in piše kao da ni on..

Mislim da je malo nesramno, kaj vse pišete glede podjetij ki so uspešna,predvsem bi poudarila podjetje strojni ometi beranič ki je zelo uspešno podjetje res naredijo kvalitetno to si lahko pogledate na njegovem FEJSBUK PROFILU, ZLATKO BERANIČ,mislim da se tam sam ne more pohvalit,kvečjemu ga lahko pohvali samo stranka in nišče drug.

Z štajerskega so vredu za omete beranič s.p in bezjak s.p. Za beraniča jih je že itak nekaj dalo kontakt, od Bezjaka telefonska pa je 041343906. Tako da pokličite oba in se pozanimajte kak je, ampak se mi je Beranič malo zameril s tem ko objave nabija gor ko on sam piše .

Haha tu vsi nekaj Beraniča promovirate kak je dober pa nevem kaj vse, predkratkim pa sem slišal da je nekje na ptuju delal omete ZA MANJ KOT 6,00 EUR. Saj vsi veste kaj to pomeni ane?

Za enega sem slišal veliko za Bezjaka pa nikoli !!!

New Report

Close