Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Ortodontija – čeljustna in zobna ortopedija Štrleči sprednji zobje , izpuljen zob (luknja)

Štrleči sprednji zobje , izpuljen zob (luknja)

Izpuljeno imam zgornjo desno petico že pol leta …. sedaj imam luknjo ….. Sem brezposelna , a imam obvezno in dodatno zdr.zavarovanje …MOJ PROBLEM JE TO , da opažam , da mi sprednji zobji čedalje bolj štrlijo ven ( to opažajo tudi ljudje , ki me poznajo ) ; to sta obe sprednji dvojki .. štrlita ven in se mi zatikata na spodnjo ustnico , POSTAJA MOTEČE !! Kje se mi lahko poravna te zobe in glede na to , da sem brezposelna , kako je to rešljivo ? ( plus zapolnitev luknje od izpuljene petice) ?
Žalostna sem zaradi tega ….
Hvala
Maja

Spoštovana Maja,
za rešitev vaših težav je najbolje, da obiščete kakšno samoplačniško ortodontsko ambulanto, saj ste po 18. letu za ortodontsko zdravljenje samoplačnica. Če so vaši zobje in obzobna tkiva zdravi, je stanje, ki ste ga opisali, z ortodontskim zdravljenjem možno urediti.
Lep pozdrav,
Stanka Herman

****************************************** Stanka Herman, dr. dent. med. spec. za čeljustno in zobno ortopedijo http://www.ortodont.info/

New Report

Close