Najdi forum

Strleca usesa

Pozdravljeni!
Naj malo zamenja temo. Namrec- stara sem 18 let in me zeloooo motijo moja strleca useca. Nikjer se o tem ne govori, zato sem se odlocila, da prasam vas in bom zelo vesela, ce mi bo kdo odgovoril.
Zelo me zanima plasticna operacija, ampak se tudi zelo bojim. Koliko je priblizna cena, ve kdo? Vem, da se s tem ukvarjajo v Lj, saj sem se tudi pozanimala ze na internetu, ampak jaz bi si zelo zelela “normalnih” uses in bi bila najbolj srecen clovek na svetu, ce bi se mi ta zelja uresnicila. Kaj mi predlagate? Najlepsa hvala in lep pozdrav!

Živjo, Monika!

Na takšno operacijo je šel pred leti nek moj kolega. Za ceno ne bi vedela (zdaj se je sigurno tudi že precej spremenila), baje pa je operacija zelo preprosta. Edino, kar je nerodno je to, da moraš še nekaj dni imeti obvezano glavo, oz. ušesa.
Nič naj te ne skrbi. Pozanimaj se pri svojem osebnem zdravniku, kako je s plačilom (morda obstaja tudi možnost, da del stroškov krije zavarovalnica).
Srečno in javi, kako zadeva napreduje!

So res tako štrleča? Ti veliko ljudi reče, da so preveč štrleča? Verjetno ne, ker je čisto možno, da ni tako hudo.

Kaj boš naredila, če ti bodo po operaciji vsi rekli, da jim je bilo to zelo všeč na tebi?

Ne, štrleča so- zelo vidno je posebej poleti, ko smo na morju in imam mokro glavo. Pa še moja velika želja je, da bi imela kratko frizuro, pa si je “ne morem” privoščiti. Glede tega, da bi bila prijateljem manj všeč, pa ni dvoma, ker mi res štrlijo in ne pretiravam kot bi lahko. L.P.

Neža, najlepša hvala, dala si mi več poguma, da bom to res naredila. Upam da čimprej. Oglasi se še kaj! Lep pozdrav!

MON je pisal/pisala:
> Ne, štrleča so- zelo vidno je posebej poleti, ko smo na morju
> in imam mokro glavo. Pa še moja velika želja je, da bi imela
> kratko frizuro, pa si je “ne morem” privoščiti. Glede tega,
> da bi bila prijateljem manj všeč, pa ni dvoma, ker mi res
> štrlijo in ne pretiravam kot bi lahko.

Ne vem, moj občutek je, da ni tako hudo in da si zagotovo lepša v živo kot se sama vidiš.

Če pa ne verjameš Janezu, povej to osebnemu zdravniku, ki te bo napotil na operacijo, ki je enostavna (ali pa te prepričal, da problem ni tako velik). Brazgotine se vidijo le za ušesi.

Ma ni res- usesa skrivam, ker se opazi in ne pretiravam!!! Ker jaz ne bi sla na operacijo ce to ne bi bilo vidno, saj je operacija sigurno draga in samo za to da bi pac “sla”- ni sans! In se 1x povem, da NE pretiravam!

Monika!
Ce se slabo “pocutis” s svojimi usesi, ni razloga, da se pustis prepricati v obratno. Kolikor vem, delajo to tudi v mariborski bolnisnici na plasticni kirurgiji in – vsaj kaksno leto nazaj – je bilo celo zastonj pod posebnimi pogoji (mislim, da predvsem, kako zelo strijo in starost pacienta). Je pa seveda treba malo potrpeti po operaciji in nositi obvezo oz. trak, tako da je to najbolje narediti med kaksnimi pocitnicami.
Torej na lov za informacijami – je pa verijetno tvoj osebni zdravnik ta prava prva stopnicka.
Pa uspesen poseg ti zelim! Ba

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close