Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Klimakterij -menopavza Stric ima težave pri zadrževanju blata

Stric ima težave pri zadrževanju blata

Moj stric, čeprav ni ravno stric, saj je stric od moje mame, ampak vseeno je zame od vedno moj stric:) je pred kratkim povedal, da ima težave z zadrževanjem blata. Smo zelo odprta družina in sorodstvo, zato nimamo težav z zaupanjem svojih težav in nudenju pomoči v kolikor lahko.
Tudi sama bi rada pomagala, pa ne vem najbolj kako. A je to huda težava? Ali se v primeru pravočasne intervencije lahko poslabša? Lahko pride tudi do težav pri zadrževanju vode?
Prosim vas, če mi lahko malce pomagate s kakšno usmeritvijo, nasvetom.
hvala

Pozdravljeni!

V primeru pravočasne zdravniške pomoči se inkontinenca blata lahko izboljša in ne poslabša, saj zdravnik predpiše za ta namen zdravljenja primerno terapijo. Uhajanje blata je zelo neprijetna diagnoza in prav bi bilo, ko bi vaš stric čim prej pristopil k zdravljenju le te. Do težav z uhajanajem vode, koliko vem, lahko pride v primeru, če s prostato ni vse tako kot mora biti (delam namreč samo z žensko urinsko inkontinenco) tako, da se za podrobnejše informacije obrnite na urologa dr. Tineta Hajdinjaka, ki prav tako odgovarja na forumu.

Z lepimi pozdravi,

Lorena Meglič

************************************ http://www.drustvo-mena-maribor.si Tel: 02-320-20-75 GSM: 040-462-029

New Report

Close