Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom strešna okna – zunanje senčilo?

strešna okna – zunanje senčilo?

ALi ima kdo izkušnje z zunanjimi mrežastimi senčili za strešna okna velux? Ali so res tako učinkovita, kot pravi proizvajalec (Zaustavila naj bi 80 % sončne toplote).???
kako se obnesejo, kadar je več strešnih oken na kupu? najlepša hvala za odgovore, lp

Mi imamo dve identični otroški sobici. V eni imamo spuščena zunanja senčila, v drugi ne in razliko opaziš takoj, ko stopiš v sobo. Mislim, da bo nekaj na tem.

Tako senčilo imam v pisarni in res deluje.

Živi in pusti živeti

Se zahvaljujem za odgovore. Če se pa najde še kdo, ki ima več oken skupaj na strehi (mi imamo 4), se pa še dalje priporočam. lep dan še naprej!

Imamo dva strešna okna, na enem oknu imamo senčilo na drugem ne.Razlika je kar opazna.

Tudi mi imamo dve strešni okni velux in na obeh zunanje senčilo. Razlika se pozna.

Zunanja senčila se lahko naknadno vgradijo, saj imajo velux okna že vnaprej pripravljen prostorček za naknadno vgradnjo. Svetujem, da na začetku kupite enega ali dva, pa boste se potem odločili, če jih želite še več. Ampak mislim, da jih boste kmalu šli iskat, ko boste videli razliko 🙂

New Report

Close