Najdi forum

Strešna okna Velux

Kako ste zadovoljni z njimi tisti, ki imate strešna okna Velux s prezračevalno loputo? Zanima me tudi, koliko stane montaža strešnega okna.

http://www.mix.si/html/fakro_stresna_okna.html
Sam bi ugradil fakro ker so cenovno enako ugodna ,so pa kvalitetnejša od velux. Po izkušnjah ti lahko povem da so stranke bolj zadovoljne z fakro kot z ostalimi znamkami.Cena montaže pa je odvisna od spremljajočih del ki so potrebna. Če je to ugraditev na novogradnji je pravgotovo ceneje kot pa v že bivanjsko opremljen objekt kjer je še veliko dodatnih del.
Pa srečno!

Mi smo zelo zadovoljni. V kuhinji in “jutilitiju” imamo brez lopute (ker imamo še navadna okna), v knjižnici (eno okno) in v otroški sobi (dve okni) pa z loputami. In vsa okna so super. Sploh v otroški sobi imamo loputi, dokler ni mraza, kar ves čas odprti.
Za ceno bi pa morala doma pogledat.

Ajs

Z loputo jih (4kom) imamo od letošnjega julija, prejšnja 2 sta pa stara cca 8 let in te lopute še nimata. Loputa opravlja svojo funkcijo. Zeloooo zadovoljni, je pa sama vgradnja najbrž najpomembnejša pri tem. Za cene bi morala pa pogledati račun.
LP

New Report

Close