Najdi forum

Pozdravljeni,
Imam eno težavo, s katero se soočam že dalj časa -ob določenih situacijah. Torej vedno, ko sem nervozna zaradi neke zadeve, ko me je nečesa strah dobim drisko. Kar je zelo neprijetno, saj moram takrat hitro na stranišče. In to je v večini primerov zelo nerodno – npr. med razgovori za sluzbo, pred kakšnimi zdravniškimi posegi, oziroma v vseh situacijah ko čakam na določeno v naprej dogovorjeno uro in sem ob tem živčna zaradi stresa, ki mi ga sam dogodek predstavlja. To me je že večkrat pripeljalo v nerodne situacije, in posledično privedlo do tega, da se zdaj že bojim tega, da bom pred tistim dologočenim dogodkom dobila drisko in bom morala nujno na wc, in to ne bo mogoče ipd. Toliko sem se v času naučila, da pred tistim dogodkom ne jem (posebej zjutraj, saj to pospeši prebavo) in da pred dogodkom vzamem linex.
Ampak vseeno, zadeva je kar omejujoča, kot da že ni dovolj sam stres ob situaciji..
Naj povem, da sicer težav z prebavo nimam in ko te stresne situacije minejo, je tudi moja prebava ok v hipu.
Prosim za kak nasvet.
Hvala in lp.

New Report

Close