Stres in bruhanje
Zaradi zahtevnega študija in moje prej pesimistične narave se mi pri zadnjem izpitu (ki sem ga sicer zelo uspešno opravila) dogaja, da vsako jutro bruham, nimam apetita in imam tako rekoč stalno diarejo. Vem, da se mi ni treba sekirati, saj imam vse pogoje za napredovanje v višji letnik izpolnjene, tudi sicer sem materialno dobro preskrbljena in tako rekoč nimam drugih težav. Ne morem si pomagat, bruhanje ne preneha in vse se nadaljuje kot v času najintenzivnejšega študija. Kaj naj naredim? Hvala.
Draga Dina,
uf, tole pa ni kar tako. Upam, da si v času, ko še ni bilo odgovora, našla kako pomoč ali je težava nekako minila, saj je zadeva sigurno izčrpujoča, če ne tudi zdravju nevarna.
Lahko stopiš do svojega zdravnika, zaradi morebntnih zdravstvenih težav ali pa tudi dehidracije.
Kar mi je dalo mislitit, je tudi to, da si dodala, da zna biti, da je to povezano nekako tudi s tvojo “pesimistično naravo”. Morda rabiš razmišljati, kaj te tako zelo razburja, skrbi in muči, da se ti ob tem obrača želodec. In kako bi to reševala, se nekako pomirila in pogledala, kaj te lahko še čaka dobrega, poleg amožnih pesimističnih pogledov…