Najdi forum

stres ali nesamozavest

zdravo!

že kar nekaj časa v službi probleme s preobremenjenostjo. non stop sem živčen – kar se odraža v tem da sem do sodelavcev vedno zadirčen in tečen.

Spet doma dekletu tudi nonstop nekaj težim -izgovarjam se seveda na stresno službo.
Imam tudi razjedo na dvanajsterniku.
Ne vem zakaj za vraga sem tako živčen – vse me razdraži – po drugi strani pa sem strašansko nesamozavesten in nonstop imam občutek, da mi ne bo uspelo. Tudi faksa ne uspem končati čeprav mi manjka le še diploma

Enkrat sem od zdravnika že dobil neka pomirjevala vendar sem bil po njih čisto otopel – kot rastlina tako da – tablet nikoli več

Že kar nekaj časa razmišljam o strokovni pomoči, pa slišim da če te dobi v roke kak čuden psihiater te lahko še bolj zmeša. Koga mi priporočate?- naj grem sam ali s partnerko?

VSE KAR SI ŽELIM JE NEKAJ TRENUTKOV SREČE
tINE

Pozdravljen Tine,

To, da ste že poiskali pomoč in da razmišljate še naprej kako bi do nje prišli, je vsekakor dober znak. Prvi korak k spremembam je namreč prav to, da si priznamo, da imamo težave in da jih želimo odpraviti oz. da se želimo spremeniti. Potem je pred nami dolga pot odkrivanja kaj vse je tisto kar nas je privedlo v situacijo v kateri se nahajamo in seveda se ni lahko soočati sam s sabo, s svojimi strahovi, občutki krivde, napakami in pa tudi dobrimi stranmi.
Sem mnenja, da je vedno dobro, da ko začnemo delati na sebi, to počne tudi naš partner, tako lahko pride do hitrejših sprememb na bolje, saj drug drugega spodbujata in ne zavirata v procesu.
Predlagam vam, da se oglasite v eno od naših Pisarn za informiranje in svetovanje (odvisno kje živite) in se dogovorite za srečanje s svetovalno delavko. Za več informacij pokličite na tel. 01 43 82 760.

Lepo vas pozdravljam,

Tanja

New Report

Close