Najdi forum

Kako se borite proti vsakodnevnim ali sezonskim ali preprosto nepričakovanim stresom ?

Pridejo taki trenutki, ko se kar težko obvladamo, da ne bi zavili s poti upanja in ljubezni, trenutki, ko bi radi poklicali na pomoč…čutimo, da nas kar “trese” od stresa…morda je vzrok, da smo nezadovolni s samim seboj in že smo nezadovolni tudi z drugimi in celim svetom…in takrat je res najboljši ODKLOP. Početi stvari, ki me osrečujejo, malenkosti, ki narede življenje spet lepo…včasih je lahko to že samo “pozabiti nase” in odvrniti pozornost drugam…osebno mi takrat najbolj pomaga samota v naravi, kjer zberem misli…včasih pogovor z najstniško hčerko, ki na VSE gleda z otroško naivnostjo…najbolj pa mi resnično pomaga glasba…pa sploh ni važno ali je to Bethowen ali Brayn Adams…
Pozdrav
Angel

Men pomaga pogovor, ko se trudim opisati kako se počutim, ponavadi tako “zabluzim” da sogovorniku, no v resnici je to žena, na koncu ni več jasno kaj hočem povedati, saj meni tudi ne, ampak se potem bolje počutim.
Druga varianta je pa da se ga nabutam, sam tega ne priporočam ostalim.

Meni najbolj paše fizična aktivnos. Najraje grem sama na sprehod , ampak moram hoditi najmanj uro in pol da mi zares odleže

Lp Gita

No, to sem pa pozabila. Tudi, da se ga človek včasih “nabuta” pomaga…in vino..veritas…
Angel

Meni najbolj pomaga fiz. aktivnost… pa ker to v jobu, kjer se stres največ dogaja, ni možno (vsi te butasto gledajo ko letaš gor in dol), pogovor, pa glasba, pa WWW, pa “snacki”…
Domov službenega sranja ponavadi ne nosim, če pa pride za mano, se skušam “zdivjat” (kolo, sprehodi)…

Pomaga pir s prijatli (če je le čas). Pomaga.

Jap, angel, prvi znaki pozabljivost… od prepogostega stresa, prepogosto nabutavanje, pa prične spomin pešati 🙂
Tko da, naslednjič ko boš “down” raje na bicikl 🙂

Mogoče…vse je mogoče…
Lep dan še naprej!
Angel

New Report

Close