Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Streptokoka okuzba koze

Streptokoka okuzba koze

Spostovani!

v bazenu sem dobila streptokoko okuzbo (ni impetigo, zdravnica mi je povedala drugo diagnozo a na zalost se ne spomnim kako se rece okuzbi) imam ranice kot zulji sprva so bili rdeci, odkar mazem s antibioticno kremo si vijolicne barve. Zanima me kako dolgo naj ne bi sla v morje, saj grem jutri na dopust danes pa je 6 dan odkar mazem z antibioticno kremo. Zanima me kako zgleda pozdravljena ta zadeva, saj mi je zdravnica rekla, da se lahko sledi teh (flekov) vidijo se dlje casa tudi mesece. Zanima me tudi kako dolgo naj zadevo mazem.

pri nas na zalost ni dostopa do zdravnika (so vsi na dopustu), na pregled sem sla v dezurno ambulanto ker pa sem prav tako bila kregana, da to niso nujne zadeve.

hvala in lp

Pozdrav!

Ko je vnetje po infekciji pozdravljeno je koža le še blago pordela, ni luščenja, ni rdečine, ki je močna, spremembe se umirjajo . Toliko lahko na daljavo.

Kaj več pa mora presoditi zdravnik, ki zdravi.

lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close