Najdi forum

Ali pozna kdo kakšno strelišče (klub) v MB ali okolici za streljanje s pištolo. Nič kaj zelo težkega, do 9mm na primer.

Pa še za kakšno dodatno info. bi prosil. Kakšni so pogoji za vpis, vadba, ali je potrebno imeti že od začetka svoj pihalnik?

lp
mačkon

Malo prej se ti nč ni dalo, zdaj bi pa streljal……… A te je kdo razp………. al kaj?
Kaj ti pa bo streljanje ko pa tolk lepših športov.

Ta fant pa je nabrit. On bi samo z 9 mm pištolco streljal. Če veš za Maribor, potem bi lahko vedel, da bodo še to strelišče na prostem (pod Pohorjem) ukinili.
Če pa ne sanjam, pa imajo poklicni “volveraši” zaprta strelišča. Morda pa te vzamejo med sebe. Poiskusiti ni greh.

Pa dosti sreče. Pa napiši kje v Mariboru boš streljal, da se ti umaknem.

Joj, tudi jaz sem enakega mnenja kot Mica. Ej, mackon a res ne ves, koliko polemike je na temo “strelišče v Radvanju”? Jaz sem tam doma, nič vzpodbudnega ti ne morem povedati, le jezna sem lahko nate…da si ne bos umislil in bos sel spomladi streljat tja v ribnik žabe?

Nekje v MB more bit, kje pa pol policija in varnostniki opravljajo izpit za nošenje orožja (praktični del)? Mislim da je nekje v Melju, ne vem pa če je to za externo uporabo…kaj več povem če cca. 2 uri.

V gozdu Velenik ob magistralni cesti Ptuj – Slov. Bistrica cca 2 km za odcepom za Sp.Polskavo imaš eno fajn strelišče za pištole. Tudi s snajperjem lahko streljaš. Strelišče je sicer vojaško, samo če imaš orožni list, ti ne bo nihče kompliciral.
p.s. Če si iz mb, greš iz avtoceste na Bistrica sever in se pelješ cca 1 km proti Ptuju in na tvoji levi v gozdu boš videl rampo in tablo.

Hja, če bi imel orožni list, bi bila zadeva bolj enostavna.

Ampak ne bom dal skozi vse te procedure, dokler nisem prepričan, ali mi ta šport sploh odgovarja. Zato pa iščem klub.

Hvala za nasvet glede policije. Sedaj sem se spomnil, da je v MB strelski klub “policist”, ampak nisem ravno prepričan o odprtosti. Bom vprašal znance – policiste.

Tiste, ki se počutijo vnaprej ogrožene pa lahko potolažim, da nimam v planu nobene žive tarče 😉

Aja, pa nasvet za kak drug “lep šport” bom tudi z veseljem prebral… Da le ni dolgočasen, preveč v smislu “v gore in rožice vohat”, ter da je prisotnega vsaj nekaj andrenalina…

lp
mačkon

Jutro mačkon!

Ne vem, če ti lahko ravno pomagam. Če bi za začetek rad poskusil z zračnim orožjem, pol sem pravi naslov :)). Sem namreč tudi sama navdušena nad streljanjem, tudi vrsto let trenirala s zračno puško in nekaj malega z MK. Žal sem ta šport opustila….želja in strast do njega pa še vedno ostaja. Poskusiti z večjim kalibrom, pa mi je tako že dolgotrajna, vendar še vedno neizpolnjena želja.

Če bi te morebiti zanimalo kje v MB sem to trenirala, se pa le javi :)).

Lep dan.

Ja seveda me zanima, kje si trenirala. Morda “ponujajo” še kaj drugega, sicer pa bi bil tudi flobert zanimiv.

lp
mačkon

Moja sodelavka hodi občasno (pred tekmovanji komunalcev) na vaje nekam v bližino MB. Do ponedeljka 3. 03. je na smučariji. Ko se vrne jo povprašam in javim.
Do takrat…

hvala

mačkon

Mackon, kaj pa ce bi namesto streljanja poizkusil adrenalinski park na Pohorju?

Je v planu! Lansko leto mi zaradi objektivnih okoliščin ni uspelo, za letos pa je gotovo v planu!

lp
mačkon

New Report

Close