Strah straha
Torej ne vem kam se obrnit zato pisem sem.. Imam problem, s strahom, hudim strahom. In sicer glede zveze z nekom, pocutim se utesnjeno, stiska me v zelodcu, ne morem se ucit in se hujsam zraven, in me je zacelo kar zelo skrbet, in to zaradi nove zveze. To se mi dogaja odkar sem z njim, dva tedna. Ni prvic da se mi to dogaja, nazadnje sem se pustila, dovolj sem imela vsega tega, zdej pa nocem vec zbezat. Rada bi se normalno pocutila v blizini nekoga ki vem da sem mu vsec, ta strah mi onememogoca da poslusam moja custva. In ce se tega sedaj ne resim, bo vedno tako, z vsakim. Bom obsojena da bom sama za vedno! In si bom dokazala da nisem sposobna vec ljubiti… In se mi mesa od tega. Ne morem vec normalno zivet, ko ga vidim me napade strah, tesnoba ..ne uzivam v lepih trenutkih z njim. Bojim se sploh ne vem cesa tocno, ne vem.. Ne vem kako se vec tega resit! V bistvu me je strah, da me je strah. Sovrazim ta obcutek, se predvsem se mi pojavlja ko sem sama doma, ko sem z njim, pa se mi ne, morda za trenutek. Fant mi je zelo vsec. Sem mislila da je nekaj na fantih narobe da se ne morem zaljubit v njih, sedaj sem pa ugotovila da je v meni nekaj narobe. Nekaj mi v sebi ne da miru, mi ne da prostosti.. me unicuje pocasi….. kot da ne bi imela custev. Ne morem ga premagat.
Forum je zaprt za komentiranje.