Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Strah, rogaška Mri

Strah, rogaška Mri

Pozdravljeni,

stara sem 32 let. Pred vec kot 10imi leti sem imela cudne simptome in nevrologinja mi je takrat rekla, da je to anskioznost. Po pregledih pri kardiologu, tirologiu, nevrologu sem rekla dovolj in se nekako izkopala iz tega stanja. 10 let je bilo vse ok…dokler se mi ni pojavilo scemenje/mravljinci na enem delu stopala in moji strahovi so se vrnili. Bila sem popolnoma skrušena, mravljinčki po obrazu, nosu, itd.

Tudi to se je končalo, po cca 14ih dneh, šla sem do psihoterapevtke in zelo kmalu po tem zanosila. No…4 leta vse ok. Zdaj pa spet. Kar nek nenaden strah, potem pa opazovanje telesa. Opazila sem trzanje misic povsod po telesu. Nic bolecega, ampak res posvod, ko sem se umirila, vlegla. Obcutek iglic v obeh dlaneh. Potem sem se spet malo dala v red. Zdaj pa me je zadelo. Obcutek, kot bi bila pijana, pa komot stojim z zaprtimi ocmi, celo na eni nogi. Nevrolog je rekel, da njemu vse štima in da ga ne skrbi. Naj grem nazaj na psihoterapijo in se neham sekirat. Sla sem tudi na mr stopala, vse ok.

Pač…ne vem. Neznosno se bojim  da imam MS, ker je to napjsala zdravnica pred 10imi leti na napotnico. Kadarkoli je kaj nenavadnega, se spomnim na to. Kaj če je ima prav, zakaj me niso poslali na slikanje. Kaj menite…kaj se mi dogaja?

In bom šla na MR samoplacnisko. Mogoče veste…je v Rogaški slikanje glave ok?

Res me je strah in se opravicujem vsem, ki sem jih s postom mogoče užalila.

New Report

Close