Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija (strah pred zobarjem)POLIMEDICAL-splošna anestezija

(strah pred zobarjem)POLIMEDICAL-splošna anestezija

Sam sem pri njih ravno imel poseg.
Ekstrakcija obeh osmic na eni gronolom.
Čiščenje zobnega kamna pod dlesnijo in med zobmi ter dve plombi.
Cena 1300€ Mogoče se zdi veliko vendar storitev je vrhunska ob mojem posegu je bil Anesteziolog, asistent anesteziologa, sestra in dr. Debeljak. Res vse poteka zelo umirjeno da zgubiš ves strah. Po posegu so me zbudili pri njih sem v bolniski sobi poležal še kaki 2 uri in nato lahko odšel domov. Luknje v osmicah mi niso šivali ampak do mi jih zapolnili s mojo krvjo ki so mi jo vzeli pred posegom in jo scentrifugirali, tako da je celjenje veliko hitrejše. U glavnem celotno ekipo lahko samo pohvalim.

2 puljenja zoba, 2 plombi in čiščenje kamna ne more in niti ne sme koštat 1300€!

v Reki na Hrv  vse to košta manj kot 400€. pa še to se mi je zdelo preveč! je pa res, da je ena od ta boljših ordinacij.

Pozdravljeni,

se strinjam, da je znesek mnogo previsok. Mislim, da tudi v naših samoplačniških ambulantah lahko dobite te storitve bistveno ceneje. (vse skupaj pod 500 eur zagotovo)

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close