strah pred umrlim
Prosila vas bi za nasvet in razlago, ker ju ne razumem.
Pred leti nam je umrl oče, razumeli smo se, do nas je bil pošten, včasih smo se tudi malo sprli tako kot povsod.
Svakinja in moj brat sta po dogovoru prevzela ta večji dom in skrbita za njega. Vse lepo. Problem je nastal glede svakinje, ker se boji sobe, v kateri je naš oče umrl, niti ne stopi vanjo. Svakinjo je poznal oče že pred svojo smrtjo in nikoli ni bil žaljiv do nje, vsaj tako sta poveda brat in tudi sama. Zato jo v to sobo ne silimo, niti se o tem ne pogovarjamo, ker ne želimo konfliktov.
Kako to zdaj razumeti, od smrti očeta je minilo že šest let. Kako ji lahko pomagamo?
Ne vem, zakaj naj bi bilo vašo svakinjo strah vstopti v sobo, ki jo omenjate. Razlogov je lahko veliko – od zavestno pogojenih, do podzavestnih in nezavestnih. Ta strah pe se da transformirati in s tem odpraviti.
Ne vem pa tudi, zakaj vas ta svakinjin strah moti. Vsakdo pač ima nekakšen strah ali strahove, pa ni nujno, da so moteči za okolje. Če bi si, n.pr., vaš brat uredil v tisti sobi svoj delavni kotiček, bi imel tam, za vedno, popoln mir pred ženo…… Koliko zakonskih mož bi si to želelo……
Mogoče bi bilo dobro da tisti prostor energetsko očistite po metodi feng shuja…na ineternetu je veliko tga ali pa pač vzameta koga ki se s tem ukvarja. Mogoče je samo energija takšna da pač noče v sobo…po tem bi bilo pa bolje, poskusiti ni greh.
<3 <3 <3 love, peace and happiness
Obstaja več načinov energetskega čiščenja prostora.
Ko smo že pri prostorih…
Sem popoln laik na tem področju. Celo življenje sem bila (pre)zaposlena s službo, šolo… in kar sram me je priznati, kako malo sem se ukvarjala z duhovnostjo.
Me pa zanima Vaše mnenje o nečem, g. Igor:
Imela sem zanimivo in dobro plačano službo. Eno od področij, s katerimi smo se ukvarjali, smo postavili v nam zanimive stare prostore (najeli smo jih), za katere so nas krajani svarili, da tja pa ne, da tam je ujetih več duš, ker so bili nekoč menda tam zapori in mučilnice ali nekaj takega… in da vsak slej ko prej odide (oz. kar zbeži) od tam. In da zavirajo vsakršno dejavnost. Vsega skupaj nisem niti dobro poslušala in, zaradi lepih prostorov, ki jih še težko najdeš, tam s sodelavci zagnala eno od naših dejavnosti.
Ko smo začeli delati tam, jaz nikoli nisem opazila ničesar, česar si ne bi bila sposobna razložiti. Ničesar ”nadnaravnega”. So mi pa sodelavci govorili, da večkrat slišijo neke zvoke ali celo kričanje, stokanje… priznam, sa sem se jim smejala in jih hecala. Ko je nekoč k meni prišel nek gospod in mi trdil, da je bil nekoč tu paznik v zaporih, mi je kolegica rekla, da bi lahko bil duh, ker zapori so bili tam precej davno – mislim, da pred nekaj stoletji.
Krajevni župnik npr. pa se je nekoč na vratih obrnil in odšel, češ, da je v tem prostoru nekaj tako strašnega, de sploh ne more vstopiti.
Čeprav nam je posel dobro stekel, je naenkrat nastal splet okoliščin, da smo na hitro zapustili dejavnost in tudi izgubili službe. Vsi razen ene si do danes več nismo našli primernih zaposlitev, eden od nas je celo umrl.
Meni še vedno izgleda vse kot splet okoliščin – kriza na področju zaposlovanja, tudi mladi ljudje zbolevajo ali se ponesrečijo… me pa nekaj meni bližnjih ljudi opominja, da sem preveč lahkomiselna in da gotovo tiste ”duše” stojijo za vso našo nesrečo. Tudi tisti, ki so za nami pričeli delovati v tem prostoru, pravijo, da jim gre posel zelo slabo in da se dogajajo čudne reči – razbiti predmeti ipd.
Bila sem opozorjena, da naj najdem nekoga, ki bo te energije ali karkoli že so spravil proč z mene, sicer se nikoli ne bom rešila nesreče (res je, da, odkar sem izgubila službo, mi nekako škriplje na več področjih).
Pa kaj naj si ob vseh teh dobronamernih prigovarjanjih mislim? Prosim, potrdite mi, da so larifari (ker, kolikor sem Vas malo brala, mislim, da mi boste). Ali kaj bi si vi ob tem mislili.
Hvala in bodite dobro!
Spoštovana!
Če ste brali moje komentarje in nasvete, ste verjetno tudi opazili, da na resna pisma zelo resno odgovarjam in obratno. Tole pismo se mi zdi resno…
Kako zaidejo tuja bitja v nek prostor ali prostore, pač ne vemo. Tuja bitja so lahko bakterije in virusi, lahko so prebivalci nekih drugih planetov, lahko pa so tudi duše umrlih, ki se oklepajo tuzemstva in se nočejo vrniti v svtelobo, da bi se ponovno rodile in opravljale svoja poslanstva ali dharme. Taka bitja se naselijo lahko tudi v človeku ali na njegovi avri ter preprečujejo energetski pretok vitalnih energij. Zato zbolevamo.
Čeprav ne vemo načina, kako bitja pridejo, pa poznamo način, kako se pred njimi zaščitimo in tudi, kako jih odstranimo iz človeka ali prostora. Način, ki ga uporabljam je s področja Hatmara Merkava metode in imam z njim kar nekaj izkušenj. Predvsem pri ljudeh, kjer nastopajo blokade na čakrah, je takšno odstranjevanje tujih bitij zelo uspešno in oseba nenadoma ozdravi ali se ji popravi počutje, razpoloženje itd. Imel sem problem s tem v neki vasi na Gorenjskem, kjer je bila ena od sob v hiši kontaminirana. Po uporabi Hatmara metode, je soba ostala čista. Deček, ki je v njej spal, je postal drug človek, rad se uči, sodeluje in pomaga staršem. Pred tem je bilo ravno obratno. Tudi oseba, ki je pred tem živela v tej sobi, je imela težjo obliko kožne bolezni, ki smo jo odpavili na enak način.
Še bolj značilen je primer popolnoma nove hiše v okolici Ljubljane. Zgrajena je bila na zemljišču, ki ga nihče ni maral. Po tem, ko so novi stanovalci zapravili velkiko denarja za odpravo težav, ki so bile tako gradbenega značaja, kot tudi psihičnega počutja, so se obrnili name. Po dveh obiskih je bila hiša čista in sedaj bivajo v njej, mlada družina z otroci in so povsem zadovoljni.
Ker se že dolga leta ukvarjam z omenjeno metodo in tudi z raziskovanjem na tem področju, lahko rečem, da je metoda uspešna. Lahko mi pišete na naslov [email protected].
Spoštovani,
napisala sem Vam obširno pismo, a se je v sistemu pojavila napaka in mi ga ni uspelo oddati. V pismo sem vložila toliko energije in truda, da Vam povem nekatere stvari, povezane z mojim počutjem in razmišljanjem, da tega v tem trenutku ne morem storiti ponovno.
Hvala, resnična hvala za vse, kar ste podali v svojem pismu, ki sem ga večkrat prebrala.
Trenutno pa sem tako šibka (iz intelektualke in deloholičarke sem se preobrazila v brezposelno šibko gospodinjo, škriplje moje zakonsko življenje, materialno stanje je iz dneva v dan v večjem minusu, skrbi me za mojo razširjeno družino, saj je tudi tu v dnevih odhoda iz moje službe umrl pomemben člen…), da si bom verjetno vzela čas, preden se Vam oglasim na podani elektronski naslov. Predvsem moram vse skupaj še predelati.
Hvala Vam in še naprej Vam želim vse dobro!
Naslov imate, naslednji korak pa je vaš!
Spoštovani,
ker se moji problemi stopnjujejo, jaz pa sem bolj in bolj paralizirana, kot da me nekaj pritiska, da se ne morem premakniti iz tega stanja, zdaj sem še zbolela… se ponovno obračam na Vas.
Torej, nekaj o metodi, ki ste jo omenili, sem si prebrala, pa vendar me zanima, kako v praksi poteka – na daljavo? Je potrebno, da pridem fizično do Vas? Je potrebno hoditi v prostor, kjer sem (če sem) bitja ”staknila”?… Kako ugotovite, ali gre tu res za tuja bitja, kot jih imenujete, ali sem bolj sama sebi problem. 🙂
Bojim se tudi, da si postopka odprave teh bitij (v kolikor gre res zanje) ne bi mogla finančno privoščiti, zato me zanima tudi cena.
Hvala za odgovore in lep pozdrav!
Proti vaši skepsi pač ni zdravila. Postopka nemoremo opraviti na daljavo. Metoda, ki jo uporabljamo za ugotovitev prisotnosti tujih bitij se imenuje Biorgonomija. Cena pa naj vas ne skrbi. Pomembno nam je odpraviti vaše težave. Pa vebdar, kot rečeno, za skeptične nimamo zdravila ……
Forum je zaprt za komentiranje.