strah pred poli…
Pred nekaj leti, ko sem bila stara 16 let, me je posilil policist v uniformi, katerega nisem poznala. Tega nisem nikoli prijavila, sem pa dobila zelo velik strah pred policisti. Sedaj sem stara 23 let in zgodilo se mi je že, da sem se pri redni kontroli prometa tako prestrašila nič hudega slutečega policista, ki me je ustavil, da sem se polulala. Take situacije so zelo moteče, zato bi se jim rada v bodoče izognila. O tem ne bi rada govorila z nikomer, zato se ne bom oglasila v vašem centru. Vseeno bi pa bila zelo hvaležna vsakega nasveta.
Vaša zloraba nosi dodatno težo tudi zaradi posebne “moči” in zlorabe te moči s strani storilca. Toda verjamem , da lahko pri nas dobite podporo za prevzemanje moči in s tem za spremembo kvalitete vašega življenja. Če želite morebiti govoriti z menoj, se ob telefonskem stiku z našim Združenjem sklicujte na dogovor.V tem času pa se večkrat spomnite dejstva, da so nasilneži pravzaprav slabiči in da sem sama prepričana v to, da “gospoda policista” zadeva “spremlja”.
Vaša zloraba nosi dodatno težo tudi zaradi posebne “moči” in zlorabe te moči s strani storilca. Toda verjamem , da lahko pri nas dobite podporo za prevzemanje moči in s tem za spremembo kvalitete vašega življenja. Če želite morebiti govoriti z menoj, se ob telefonskem stiku z našim Združenjem sklicujte na dogovor.V tem času pa se večkrat spomnite dejstva, da so nasilneži pravzaprav slabiči in da sem sama prepričana v to, da “gospoda policista” zadeva “spremlja”.