Najdi forum

Živjo,
Stara sem 23 let in hodim že 8 let k pedopsihiatru. Nimam družabnega življenja, sem zelo zaprte narave. Ampak bi rada to spremenila, ker mi je hudo, da bom ostala sama. Rada bi spoznala nove ljudi, ampak se jih bojim. Rada bi bila nasmejana, hodila ven s kolegicami na kavo, spoznala tipa,…ampak ne znam. Sedim zaprta v stanovanju, vse kar grem ven je to da grem k staršem na obisk.

Hvala za vsak nasvet.

Marisol

Najdi si dejavnosti, ki te veselijo, tam boš sigurno našla kaj zase pa še prave ljudi boš spoznala. Veliko je že to, da veš kaj te muči. Korak, boš pa žal mogla sama storiti. Vem, da ni lahko. A s časoma boš tudi ta strah premagala.

Pozdravljeni!

Popolnoma se strinjam s predhodnikom, ki pravi, da si skušajte poiskati dejavnosti, ki vas veselijo (študijski krožki, športne aktivnosti ipd.). Tam boste spoznali ljudi z istimi interesi in pogledi. Kar pogumno!

LP
Petra, ŠENT

od kod prihajas? Mogoce bi ti lahko jaz pomagala… ? Ker sem res druzabna oseba in komunikativna … Ce zelis me kontaktiraj!

Lep pozdrav!

Lahko kontaktiraš tudi mene na [email protected]

Moraš iti med ljudi in ne se zapirati vase. Kot pravijo predhodniki najdi si aktivnosti in dejavnosti, ki te zanimajo tako boš najlažje prebrodila krizo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close