strah pred duhovi
Zivijo
zadnje 2 dni sem si mal ogledoval filme o duhovih pa kako jih klicejo in me je zdej ful strah
čez dan me je strah, ponoci se zbujam, zvečer ne morem spat, akoz mislim na duhove
mi lahko kdo pove kako premagati ta strah?
Lp
Hey. Jaz jih tudi cutim ze zelo dolgo. Pred kratkim je umrl moski kije bil zelo prijazen in res super… poznala sem ga. In od tistega dne nekaj cutim.kot da je tu… noc na katero je umrl je vse okoli hise ropotalo ni blo zivali nikogar ker smo sli gledat okoli hise in je se kar naprej ropotalo. Potem smo cez nekaj dni izvedeli da je takrat on umrl. Misli da ce je bil on da se je prisel poslovit ampak… zelo je cudno ni me szrah teme ali pristorov kot kopalnica itd… ampak od tistega dne…
duheci so dobri
leo jim rečta, naj grejo proti svetlobi in to tudi storijo
niso tam zao, da vas strašijo
ampak da pomagajo
enostavno se vam ni treba bat
poskusta
Se pridružujem komentarju dff….Poslati jih v svetlobo, s sočutjem in Ljubeznijo jim predajte, da so lahko mirni in odidejo v svetlobo….Lahko na pomoč prikličete tudi angele….
Ugotavljam, da ima veliko ljudi do duhov precej napačen pogled, imel sem ga tudi jaz, dokler se na tem področju nisem izobrazil.
Precej uporaben in navdihujoč prispevek mi je bil ta http://www.potovanjeduse.si/clanki/odlomek-iz-knjige-nebesa-zdravijo-razbijanje-mitov-o-duhovih-cristy-zmahar
…”Seveda sem tudi tokrat dobila odgovor. Spoznala novo resnico. Tokrat duhove resnično poznam. Imajo me radi. Radi imajo vse nas. Zato izraza duhovi ne morem več uporabljati. “
Forum je zaprt za komentiranje.