strah pred boleznijo ali?
pozdrav,
že kr nekaj časa imam probleme z nekim občutkom v sebi ki ga enostavno ne znam opisat.
Naj povem da sm kr v hitrem tempu življenja, na splošno sem tip osebe ki se je vse dotakne.. ampak ze nekaj časa se enostavno počutim zelo slabo.. kot da mi v telesu nekaj se kuha in muiudarja na vec načinov.Počutim se vsak dan zeloo zelo slabo. Vrtoglavice, ko zaprem oči se mi vse vrti in bi lahko v trenutku zaspala, stiska me v prsih, vedno potegne na levo roko…bila sem ba UZ srca ki je bp, magnetna res za MS bp, kri ok, edino malo nizek Kalij , pritisk nizek ( 100-60) ponavadi ali malenkost več… glabovoli oz migrene z auro od mladih let me matrajo.. noben neve kaj bi lahko bilo.
Osebna dr. se mi zdi da me enostavno ne jemlje več resno, jaz pa se enostavno počutim tako slabo in vsaka mala bilka ki me zaboli me prestrasi.
To nevedet kaj mi je, to slabo počutje me enostavno tako mori da je tale strah kr rastel.
Čutim v sebi da nekaj ni v redu ampak nevem vec kam se obrnit in strah se je prelevil v nekaj več.. vsaka bilka me iztiri ker me je strah nečesa..
enostavno nevem vec kaj nardit…kako si pomagat? čutim v sebi da nekaj ni ok ampak nevem kaj…
Pozdravljeni,
predstavljam si, da vam je težko. Simptomi, ki jih opisujete so lahko posledica nerazrešenih psihičnih konfliktov ali travm. Delujejo iz nezavednega in vplivajo na telo in dušo. V tem primeru do trajnega in večjega izboljšanja ne more priti drugače kot z razrešitvijo, samospoznavanjem. Ste kdaj razmišljali o psihoterapevtski obravnavi?
Lep pozdrav,
Pozdrav,
hvala za odgovor.
Bila sem tudi na obravnavi pri spihologu kateri je opazil rahlo anksioznot ampak nič takega to pa sem obiskovala v času ko sem izgubila delo ( mobing na delu).
Enostavno tale strah da mi noben neve povedat kaj mi je me strasi.Večino dneva sem sama doma z otroci in ob takem počutju kot da ga imam me je strah..Tale moj strah ko me recimo močno glava boli se kdaj preklopi se panika in pol pride do trenutka ko zacne telo odreagirat drugače ( suha usta, močno bitje srca, potne roke in noge, bledica..)
Ni dneva da nebi imela občutka v glavi kot da imam balon, kot da je telo totalno utrujeno kljub temu da ni.
Pozdravljeni,
opisujete simptome, ki imajo lahko vzroke v marsičem. Nihče vam ne bo mogel povedati od kje ti izvirajo in tudi če bi vedeli in vam to povedali, se stanje ne bi izboljšalo. Rešitev leži v vas, v samoraziskovanju in predelavi, po možnosti v psihoterapevtski obravnavi (psihološka obravnava ni ista kot psihoterapevtska).
Lep pozdrav,