Najdi forum

Pozdravljeni

imam en problem ki se ga nikakor ne morem rešiti. Namreč že skoraj leto dni mam povišano temperaturo vsak dan do 37.3 nato mi zvečer pade na 36.8. Tudi v krvni sliki se vidijo manjša odstopanja. V tem letu sem naredila že kar nekaj preiskav vendar kaj spesifičnega niso odkrili. In nato se je pred tremi meseci začela panika, ko sem na internetu prebrala o simptomih ki jih imam sem si v trenutku diagnosticirala katero izmed hujših bolezni. Moram pripomniti da se drugače počutim v redu, nisem utrujena oz da bi videla poslabšanje od morebitne bolezni, zato mi osebna zdravnica rekla da je panika odveč da zaenkrat še niso odkrili nič, da pa še me bo napotila na nekaj pregledov na katere pa je seveda treba čakati. In to je zame nočna mora, od panike ne morem več normalno spati, v službi kar naprej razmišljam ali sem morda huje bolana pa mi bolezni ne morejo odkriti, nato si spet dopovedujem da pa ima zdravnica prav in pretiravam, dokler še niso odkrili nikakršnih alarmantnih znakov kake bolezni se zavedam da je taka panika samo v škodo mojemu telesu. Ne vem pa kako naj sem pomirjena medtem ko še bom morda več mesecev čakala na kake preiskave itd. Zbolim lahko tudi od trenutnega straha da sem huje bolana. Kaj storiti? Zanima me ali je možno da je povišana temperatura tudi od kroničnega stresa in straha pred boleznijo? ker potem sem v začaranem krogu. Prav tako sem opazila da mi je od tega stresa zelo padel imunski sistem in imam po svoji presoji tudi večje pomanjkanje vitaminov ker zaradi nenehnega ukvarjanja z mislimi ali sem bolj bolana nimam apetita. Prosim za nasvet. hvala Vrtnica 33 let

New Report

Close