Strah…..
Primož cao,
sej sploh ne vem če tole paše sm samo prosim te za tvoj nasvet….
Zgleda da sem se do ušes zaljubila……zdej me pa začenja skrbet. Če me tip ne pokliče vsak dan kar mislim, da je vsega konec. Res da ma službo (jaz pa študiram in tako mam počitnice in obilo časa) sam enostavno mislim da bi me vsako jutro preden bi šel na delo moral poklicat ali pa med delom. Drug problem je pa v tem, da sva se spoznala na netu in da sploh ne vem al je on resen al pa mu je to da si je eno punco prisvojil samo “hobi”. Sej sploh ne vem s čim me je ujel, ampak…. a sem pol zaljubljena le v ene lepe besede…. Strah me je vsega ker ga mam po svoje rada. Misliš da se izmika….. Stvar je v tem, da me navdajajo take misli, da sem že marsikaterega fanta zgubila na tak način (da se je začel izmikati in nikoli ni imel časa). Misliš da je ta tudi tak ali da sem sama prestrašena in nezaupljiva.
Hvala ti Primož že vnaprej za kako podarjeno misel s tvoje stran
Ajd….
NAdja,
ti ne živiš zaradi njega, niti on ne živi zaradi tebe, lahko pa se imata lepo, ne glede na to, kje in kako sta se spoznala. In če ne bo iz tega nič, boš najbolj krivila sebe, če ne boš do sebe iskrena in naredila tako kot čutiš. To pa ni siljenje vanj, preprosto moraš živeti naprej svoje življenje, on je samo nekaj za zraven, kar lahko iz vsega srca ljubiš, in ko sta skupaj se mu tudi posvetiš 100%, ni pa to poterbno takrat ko nista skupaj, takrat so dovolj že majhne pozornosti, vsake toliko časa.
Čim manj razmišljakj kaj in kako, temveč uživvaj v tem kar imaš tisti trenutek. Čim več pogovora ti želim, in vsako vprašanje ali dvom, ki ga boš imela, razčisti z njim takoj. Ne na silo, ravno takrat ko se spomniš, ampak v doglednem času, ko bosta skupaj in si bosta vzela čas zase. Nikar naj se ti vprašanja ne nabirajo in jih bo kar naenkrat preveč za rešit vse naenkrat.
NE BOGATIŠ, ČE DRAGO PRODAJAŠ, TEMVEČ ČE DELIŠ.
Primož